Αυτογκόλ στον ευατό του έβαλε ο Καμπλόλης (βίντεο)


    Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου   ο Δημήτρης Καμπόλης προσπαθώντας να δικαιολογήσει τους λόγους της ανεξαρτητοποίησής του, το μόνο που κατάφερε ήταν να βάλει αυτογκόλ.

  Το Μάιο 2017 "εκτέθηκε" αλλά δεν εξήγησε για ποιο λόγο έκανε ενάμιση χρόνο για να φτάσει στην ανεξαρτητοποίηση. Βέβαια στην αρχική του τοποθέτηση δεν ήθελε να  αναφέρει τους λόγους αλλά αν τους του ζήταγε κάποιος συνάδελφος, θα τους έλεγε. Αφού κανένας δεν ήθελε να τους μάθει, προσφέρθηκε ο ίδιος να τους αναφέρει μετά από προτροπή του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.
 Η διοίκηση ξεκίνησε τις διαδικασίες για αποπληρωμή χρέους προς δημότισσα από ρυμοτομία αλλά, όπως εξήγησε ο γιος της Νίκος Λιόσης , δυστυχώς αυτή απεβίωσε πριν την ολοκλήρωσή τους. Η δημότισσα είχε ορίσει ως πληρεξούσιο τον εγγονό της ο οποίος και ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για το χρέος του δήμου προς τη γιαγιά του .
   Ο κύριος Καμπόλης αντί να καταγγείλει ΤΟΤΕ το γεγονός, εφόσον διαπίστωσε παρανομία, προτίμησε να σιωπήσει και να το φέρει στην επιφάνεια ΣΗΜΕΡΑ. Ο λόγος όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι απλός,  ήταν τότε στη διοίκηση και έχτιζε τη νέα του παράταξη.
   Όπως και να έχει η κατάσταση ο τρόπος που διαχειρίστηκε το όλο θέμα ήταν απλά άκομψος και ενώ πήγε για μαλλί στο τέλος της συνεδρίασης  βγήκε κουρεμένος. Όπως εξήγησε ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς αλλά και η δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος Χρυσούλα Κουράση, καμία παρανομία δε έγινε και τα χρήματα έχουν παραδοθεί στους δικαιούχους.   Το οργισμένο μήνυμα, άλλωστε,  που ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής ο γιος της αποθανούσης λίγο αργότερα τα μαρτυράει όλα.

  Δείτε  παρακάτω τα σχετικά βίντεο για να βγάλετε και τα δικά σας συμπεράσματα. Για αρκετά ακόμα θέματα που προκύπτουν από τα βίντεο,  θα ασχοληθούμε σε επόμενο άρθρο.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια