Τη λαλιά του φαίνεται να βρήκε ο Θεοδόσης Δρόλιας μερικούς μήνες πριν από τις εκλογές.



           Παρόλο που εδώ και ένα χρόνο, ο Θεοδόσης Δρόλιας, έχει αποχωρήσει από τη Δύναμη Συμμετοχής το τελευταίο διάστημα κάνει την εμφάνισή του όχι στα  έδρανα, που τον έχει ορίσει ο λαός της περιοχής, αλλά να περιτριγυρίζει τα σχολεία με νέο υποψήφιο δήμαρχο και να βρίσκει τη λαλιά του. 
   Από ότι φαίνεται η αποχώρηση του πεθερού  από τη διοίκηση το δήμου Φυλής και την προσχώρησή του στην παράταξη του γαμπρού του ήταν και το σύνθημα για να αρχίσουν και επίσημα τον προεκλογικό αγώνα. 
   Αντί για τα προεκλογικά μανιφέστα καλό θα είναι αυτοί που εμπλέκονται στον ευαίσθητο χώρο της παιδείας να κάνουν τις κατάλληλες προτάσεις για να μπορέσουν , ειδικά τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης , να αποσυμφορηθούν.


Ακολουθεί το δελτίο τύπου : 


Της... ατάκας Αντιδήμαρχος
Για το έργο και τον τρόπο που λειτούργησε, η δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή επί των ημερών μου έχει τοποθετηθεί όλη η εκπαιδευτική κοινότητα: καθηγητές, γονείς και μαθητές, δε χρειάζεται να αντιπαρατεθώ με κανέναν.
Όσον αφορά την Τσικνοπέμπτη, αναβιώναμε μια παράδοση χρόνων όπως επίσης  ήμασταν συμβολικά δίπλα στους μαθητές Χριστούγεννα και Πάσχα αλλά κυρίως κάθε φορά που το είχαν ανάγκη.
Ο κ. Οικονομάκης λειτουργούσε τις σχολικές επιτροπές σε μπακαλόχαρτα και τεφτέρια, δε γνώριζε που χρωστούσε όταν μας παρέδωσε. Αργότερα δε, ως μέλος της σχολικής επιτροπής ψήφισε κάθε απόφαση  επί προεδρίας μου και εννοείται και της Τσικνοπέμπτης.
Επειδή και η γραφικότητα έχει τα όρια της, κύριε Οικονομάκη, κυρίες και κύριοι  υπάλληλοι της επικοινωνίας του Δήμου, αφήστε τις ατάκες και τα κουτσομπολιά.
Η παραβατικότητα, η εγκληματικότητα, η ανομία, η διαφθορά, το εμπόριο ναρκωτικών  έχουν χτυπήσει κόκκινο. Το αίσθημα ανασφάλειας, η υποβάθμιση και η απαξίωση κάθε αρχής της Δημοκρατίας εδραιώνεται ολοένα και περισσότερο.
Η λειτουργία της χωματερής παραμένει και διογκώνεται, όλα τα σκουπίδια της Αττικής και όχι μόνο, θάβονται στην πόλη μας, ακόμα και σε τμήματα που έχουν αποκατασταθεί.
Τουλάχιστον,  τους τελευταίους σας έξι μήνες ως διοίκηση, ασχοληθείτε έστω και προεκλογικά με τα τεράστια προβλήματα της περιοχής.
Πέντε χρόνια σχεδόν πέρασαν και γκετοποιήσατε ολόκληρη την πόλη, παγιδευμένοι σε πολιτικές και τακτικές του παρελθόντος. Αδιαφορώντας για όλα όσα υποσχεθήκατε  και δε καταφέρατε να υλοποιήσετε.
Αρέσκεστε μόνο σε συκοφαντικές επιθέσεις και  επιχειρήματα πεζοδρομίου. Η εποχή της ατάκας και των αβανταδόρων τελειώνει.
Η πόλη επιβάλλεται να γυρίσει σελίδα και αυτό είναι δεδομένο, μην σας τρομάζει η αλήθεια.


                                                                                              ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΡΟΛΙΑΣ
                                                                                               Ανεξ. Δημοτικός Σύμβουλος
                                                                                              Δήμου Φυλής

Αφορμή για το παραπάνω δελτίο ήταν το εν λόγω δημοσίευμα :

Θανατηφόρα ατάκα Οικονομάκη για τις επισκέψεις Δρόλια στα σχολεία


«Εμείς φτιάχναμε σχολεία, ο Δρόλιας έδινε σουβλάκια στους μαθητές»
Με μια παλιότερη ατάκα που είχε πει στο Δημοτικό Συμβούλιο σχολίασε ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης την επίσκεψη του Θεοδόση Δρόλια στο Γ’ Λύκειο με υποψήφιο Δήμαρχο. 
«Στην πρώτη τετραετία του Παππού στο Δήμο κατασκευάσαμε τρία σχολεία: Το ΕΠΑΛ, το 2ο Λύκειο και το 4ο Γυμνάσιο.
Στη δεύτερη θητεία έχουμε αποπερατώσει το 10ο Δημοτικό Σχολείο και τον Παιδικό Σταθμό της Ζωφριάς, κατασκευάζουμε ένα Παιδικό Σταθμό στο Ζεφύρι και το Ειδικό Γυμνάσιο στο Πάρκο Πόλης, θεμελιώνουμε, σύντομα, δύο Παιδικούς Σταθμούς σε Άνω Λιόσια και Φυλή και από τη νέα σχολική χρονιά θα λειτουργήσουμε το 11ο Δημοτικό στη συνοικία Αγίου Ιωάννη.
Αντίθετα επί της θητείας Μπουραΐμη μπορεί να μην κτίσθηκε κανένα σχολείο, αλλά ο Θεοδόσης Δρόλιας τα ξεπέρασε όλα αυτά προσφέροντας στους μαθητές σουβλάκια. Από αυτό και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς ότι έχει πετύχει πολύ σημαντικό έργο στην εκπαίδευση».
Εύστοχη ατάκα που επιβεβαιώνεται κι από το δημοσίευμα της πάντοτε έγκυρης ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ που ακολουθεί. Περιγράφει την πλούσια εκπαιδευτική δραστηριότητα του Θεοδόση Δρόλια την Τσικνοπέμπτη του 2014.
Καλή σας ανάγνωση…



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια