Δήμος Φυλής ... Δεν έκανε έφεση και πληρώνει... τον 13ο και 14ο μισθό


Σε δυναμικές κινητοποιήσεις - με τη στήριξη των εργαζομένων - θα προχωρήσει, άμεσα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω, αντιδρώντας στη στάση της Δημοτικής Αρχής, να μη στηρίξει τον αγώνα τους, για διεκδίκηση των κομμένων, λόγω μνημονίων, δώρων και επιδόματος αδείας.
Ενδεικτικό, η δημόσια τοποθέτηση του πρόεδρου του Συλλόγου, αν. γ.γ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κ. Γιάννη Τσούνη, η οποία σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα είναι και η “βάση” της σχετικής με το θέμα των 13ου και 14ου μισθού γενικής συνέλευσης των εργαζομένων:
«Σε "τσουνάμι" εξελίσσεται το θέμα των δικαστικών αποφάσεων υπέρ της καταβολής των Δώρων και μόνη "ελπίδα" της Κυβέρνησης είναι μία αρνητική απόφασης Ολομέλειας του ΣΤΕ προς την αντίθετη κατεύθυνση στην οποία επενδύει!!!
Θλιβερή η στάση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αιγάλεω που καταδικάζει τους εργαζόμενους του Δήμου Αιγάλεω να αποτελούν την εξαίρεση ιδιαίτερα στην "λαϊκή" Δυτική Αθήνα όπου το σύνολο σχεδόν των Δήμων αρνήθηκαν να σύρουν τους εργαζόμενους στα δικαστήρια.
Δήμος Περιστερίου... Δεν έκανε έφεση και πληρώνει...
Δήμος Ιλίου... Δεν έκανε έφεση και πληρώνει...
Δήμος Πετρούπολης έκανε αρχικά έφεση... αναίρεσε στη συνέχεια την έφεση και πληρώνει...
Δήμος Αγ. Αναργύρων ... Ήρθε σε συνεννόηση με τους εργαζόμενους. Δεν κάνει έφεση και θα πληρώσει...
Δήμος Χαϊδαρίου.... Η προσφυγή των εργαζομένων εκδικάστηκε... αναμονή της απόφασης...Ο Δήμος πήρε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου στηρίζοντας τελικά τους εργαζόμενους με δέσμευση πως δεν θα ασκηθεί έφεση όταν η απόφαση έρθει και ... θα πληρώσει...Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μπήκε στο φάκελο της προσφυγής των εργαζομένων.
Δήμος ΑΓ. Βαρβάρας ... Δεν εκδικάστηκε ακόμη η προσφυγή των εργαζομένων αλλά σύμφωνα με συζητήσεις ΔΕΝ θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Δήμου Αιγάλεω και θα στηρίξει τους εργαζόμενους στο θέμα της καταβολής του 13ου και 14ου μισθού.
Δήμος Φυλής ... Δεν έκανε έφεση και πληρώνει...
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Αιγάλεω παρότι ήταν από τους πρώτους Συλλόγους που κέρδισαν την προσφυγή για τα Δώρα για 280 εργαζόμενους ΙΔΑΧ "καταδικάστηκαν" από την εμμονή του Δημάρχου κ. Δημήτρη Μπίρμπα πάση θυσία να "κόψει" την προσδοκία των εργαζομένων για την δικαίωση στο θέμα των Δώρων.
Συγχαίρουμε και χαιρόμαστε για το σύνολο των εργαζομένων ιδιαίτερα στην Δυτική Αθήνα και τους αιρετούς τους που συνεργάστηκαν θετικά για την πληρωμή των Δώρων. Εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό ξεκάθαρη πολιτική άποψη!!!
Καταδικάζουμε την Δήμαρχο Αιγάλεω που σε σχετική με το θέμα συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για το θέμα του 13ου και 14ου μισθού, ως επικεφαλής αυτοδιοικητικής παράταξης, "παρότρυνε" τους Δημάρχους να ακολουθήσουν το δικό του παράδειγμα και να εξαντλήσουν τα ένδικα μέσα παρότι δεν είναι υποχρεωμένοι... Εκφράζοντας και αυτός με τον τρόπο αυτό ξεκάθαρη πολιτική άποψη!!!
Στο Δήμο Αιγάλεω θα αγωνιστούμε προκειμένου για να ανακαλέσει την έφεση που άσκησε στους εργαζόμενους ΙΔΑΧ η Δημοτική Αρχή και που θα εκδικαστεί στις 8 Φεβρουαρίου 2019.
Θα αγωνιστούμε απαιτώντας την στήριξη της Δημοτικής Αρχής στην εκδίκαση της προσφυγής των ΜΟΝΙΜΩΝ υπαλλήλων που θα εκδικαστεί στις αρχές Απριλίου 2019.
Και σε αυτή την προσπάθεια θα ζητήσουμε και την συνδρομή στην πράξη, όλων των Συλλόγων της Δυτικής Αθήνας που δικαιώθηκαν...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια