Πιο φωτεινές οι χειμωνιάτικες νύκτες στο Δήμο Φυλής


   Τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου οι δείκτες των ρολογιών γύρισαν μία ώρα πίσω, καθώς περνάμε και επισήμως στη χειμερινή ώρα.Η φετινή αλλαγή συνοδεύεται από μεγάλη σύγχυση λόγω της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ανασταλεί οριστικώς η εναλλαγή ανάμεσα σε θερινή και χειμερινή ώρα.
  Παρόλα αυτά στο Δήμο Φυλής ο φετινός  χειμώνας θα είναι πιο φωτεινός καθώς εδώ και καιρό έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την σωστή ηλεκτροδότηση των γειτονιών.
Η αρχή έγινε με την αντικατάσταση των παράπλευρων  φωτιστικών από κεντρικούς ιστούς στη Λεωφόρο Φυλής από το Πανόραμα μέχρι την είσοδο της Χασιάς, διευκολύνοντας τους οδηγούς .
Η παράδοση της Περιφερειάκης Αιγάλεω σε συνδυασμό  με τη διάνοιξη και ηλεκτροδότηση αρκετών δρόμων μεταξύ Καραΐσκάκη και Φυλής  φώτισε  το βόρειο τμήμα των Άνω Λιοσίων.
Η αλλαγή των χαμηλών φωτιστικών με υψηλούς ιστούς σε αρκετές παλιές και νέες πλατείες καθώς και οι συνεχείς αντικαταστάσεις των καμένων λαμπτήρων  δεν αφήνουν καμία γειτονιά στο σκοτάδι.
 Οι μελέτες που έκανε η Τεχνική Υπηρεσία του Θανάση Σχίζα μαζί με τον καθημερινό αγώνα του Μαρίνου Σαρλά στα Άνω Λιόσια , του Γιάννη Μαυροειδάκου  στο Ζεφύρι, της Ελένης Λιάκου στη Χασιά και των ηλεκτρολόγων του δήμου απέδωσαν και έτσι οι χειμωνιάτικες νύκτες στο Δήμο Φυλής θα είναι πιο φωτεινές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια