ΕΝΟΧΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ –ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ-ΑΝΕΡΓΙΑ



ΕΝΟΧΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ –ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ-ΑΝΕΡΓΙΑ
Τα Σωματεία και οι Φορείς του Δήμου Φυλής που υπογράφουμε το παρόν κείμενο, εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον άδικο χαμό της 53χρονης μητέρας στα Άνω Λιόσια.
Τα μεγάλα λόγια του Πρωθυπουργού, άλλων στελεχών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και του Δημάρχου Φυλής (ΝΔ) με αφορμή τα εγκαίνια του κτιρίου της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Δυτικής Αττικής, αποδεικνύονται κούφια και κοροϊδία για το λαό της περιοχής. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά , ότι όσες αστυνομικές εκκαθαρίσεις και εκκενώσεις κι αν διεξαχθούν, το πρόβλημα θα έρχεται και θα επανέρχεται αν δεν αντιμετωπιστούν τα βαθύτερα αίτια που το γεννούν.
Αν δεν αντιμετωπιστούν τα οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τα εγκληματικά κυκλώματα που θησαυρίζουν από το εμπόριο ναρκωτικών, όπλων και άλλων δραστηριοτήτων.
Αν δεν αντιμετωπιστεί η συνολική υποβάθμιση της περιοχής μας, τα οξυμένα κοινωνικά προβλήματα, η γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών  που αποτελούν το έδαφος για να δρουν και να αναπτύσσονται τα εγκληματικά κυκλώματα.
Αποδεικνύεται και απ’ αυτό το τραγικό γεγονός, ότι μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα που δεν έχει χρώμα δέρματος, θρησκεία, τόπο καταγωγής και βέβαια δεν αντιμετωπίζεται με ρατσιστικές λογικές, πογκρόμ και με δαιμονοποίηση τμημάτων των κατοίκων της περιοχής. Γι’ αυτό άλλωστε η δίκαιη αγανάκτηση και οργή δεν μπορεί να γίνει πλυντήριο για τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, που προσπαθούν να βγούν στο φώς από τις φωλιές τους για να κρύψουν την δικιά τους εγκληματική δράση, ενώ οι ίδιοι αποτελούν μέρος αυτής της εγκληματικής δραστηριότητας, με συμμορίες και αλλεπάλληλα χτυπήματα ενάντια σε έλληνες και μετανάστες εργάτες που βγάζουν τίμια το ψωμί τους, ενάντια σε όσους σηκώνουν το κεφάλι και αγωνίζονται.
Εντάσσουμε την πάλη μας ενάντια στην εγκληματικότητα, στη συνολικότερη πάλη του κινήματος ενάντια στη φτώχεια, την εξαθλίωση, την ανεργία και των μεγάλων λαϊκών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και ο λαός. Στην πάλη ενάντια στα ναρκωτικά και στο διαχωρισμό μαλακών-σκληρών που διαχρονικά προωθούν οι εκάστοτε κυβερνήσεις.
Δεν χωράει καμία απογοήτευση. Είναι ώρα για αγώνα και δράση για τη ζωή που μας αξίζει. Αυτή τη ζωή κανείς δεν θα μας τη χαρίσει. Με τον αγώνα μας θα τη διεκδικήσουμε και θα την κατακτήσουμε.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
Συνδικάτο Οικοδόμων (Παράρτημα Μενιδίου – Φυλής)
Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων (Παράρτημα Μενιδίου – Φυλής)
Ένωση ΕΒΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου
Σύλλογος Γυναικών Άνω Λιοσίων (ΟΓΕ)
Σύλλογος Γυναικών Ζεφυρίου (ΟΓΕ)
Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Α. Λιοσίων – Ζεφυρίου – Καματερού

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια