ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΑΪΜΗ


ΠΡΟΣ: ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ
Απάντηση σε συκοφαντικό δημοσίευμα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα σας
Παρακαλώ για λόγους δεοντολογίας να δημοσιευτεί η απάντησή μου στις συκοφαντικές καταγγελίες του κου Μπουραΐμη 

Αξιότιμε κύριε Μπουραΐμη,
Με κατάπληξη διάβασα, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ,τον ισχυρισμό σας ότι, αν και Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής, λειτουργώ εις βάρος των συμφερόντων του και υπέρ των συμφερόντων του Δήμου Ασπροπύργου, στο θέμα των διοικητικών ορίων μεταξύ των δύο Δήμων.
Λυπάμαι ιδιαίτερα που ένας άνθρωπος με τη δικό σας αξίωμα, την κοινωνική θέση και εμπειρία ζωής ψευδολογεί, ασύστολα και κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό να δημιουργήσει εντυπώσεις, ώστε να ξεχάσουν οι συνδημότες του ότι στη θητεία του δεν πρόσφερε τίποτα.
Δεν θα σας απαντούσα, αν δεν ζούσαμε σε μια εποχή έκπτωσης των ηθικών αξιών, όπου ο καθένας πρέπει να αποδεικνύει, καθημερινά, ότι εκπληρώνει ευσυνείδητα τα καθήκοντά του. Ιδιαίτερα όταν κεντρικό θέμα συζήτησης των ημερών είναι ένα έλλειμμα 21 εκατ. ευρώ στο Δήμο Φυλής και 1 εκατ. ευρώ στον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό.
Αλλά για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, θα απαντήσω και επί της ουσίας:  Βρέθηκα στο Δήμο Ασπροπύργου, όταν, το καλοκαίρι του 2014, τέθηκε θέμα να αναλάβω καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Φυλής. Σύμφωνα με το νόμο, δεν μπορούσα να αναλάβω επειδή ήμουν υπάλληλος του ιδίου Δήμου,  άρα έπρεπε να μετατεθώ.
Το διάστημα που έχω υπηρετήσει στο Δήμο Ασπροπύργου είναι μόλις 5 ημέρες, αφού το έγγραφο εγκατάστασής μου υπογράφτηκε στις 15-10-2014 και το ΦΕΚ με το οποίο ορίστηκα Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής δημοσιεύτηκε στις 20-10-2014.
Ουδείς φαντάζομαι μπορεί να διανοηθεί πως μέσα σε 5 μέρες απέκτησα δεσμεύσεις στο Δήμο Ασπροπύργου, ώστε να θίξω τα συμφέροντα του Δήμου Φυλής στον οποίο υπηρετώ επί 23 συναπτά έτη. Εκτός βεβαίως από σας που και σε άλλες περιπτώσεις έχω διαπιστώσει ότι αρέσκεστε στις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας.
Για τους παραπάνω λόγους σας καλώ να ανακαλέσετε τις σε βάρος μου κατηγορίες, τις οποίες έχετε, αδίκως και εν γνώσει της αναλήθειάς τους, απευθύνει και στο παρελθόν, καθότι θίγετε, βάναυσα, την τιμή και την υπόληψή μου.
Για τον επιπρόσθετο λόγο ότι μετατάχτηκα στο Δήμο Ασπροπύργου επί της θητείας σας κι επομένως γνωρίζετε, καλύτερα από τον καθένα, ότι υπηρέτησα εκεί για ελάχιστες μέρες και μόνο μέχρι να αναλάβω καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Φυλής. 
Σας επισυνάπτω και τα σχετικά έγγραφα μήπως και αντιληφθείτε το λάθος σας, αν και πιστεύω ότι γνωρίζετε την αλήθεια κι εσκεμμένα με συκοφαντείτε, από, ακατανόητη σε μένα, εμπάθεια στο πρόσωπό μου.
Αργύρης Διον. Αργυρόπουλος
Γεν. Γραμματέας Δήμου Φυλής

ΥΓ. Θα ήταν αντισυναδελφικό να μην επισημάνω ότι η αναφορά σας είναι συκοφαντική κι ως προς την Ελένη Λιάκου και τον Χρήστο Παππού.
Η συνάδελφος Ελένη Λιάκου υπηρετεί στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Ασπροπύργου και δεν έχει καμιά αρμοδιότητα για τα όρια του Δήμου. Επίσης διορίστηκε επί του προηγούμενου Δημάρχου Γεωργίου Λιάκου κι επομένως δεν έχει καμία ηθική υποχρέωση στον νυν Δήμαρχο Νικόλαο Μελετίου.
Ομοίως η θητεία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, ως Επιστημονικού Συνεργάτη του Δημάρχου Νίκου Μελετίου ήταν σύντομη και δεν είχε καμία σχέση με τα διοικητικά όρια των δύο Δήμων, κάτι που γνωρίζετε πολύ καλά αφού στο ίδιο διάστημα ήσασταν Δήμαρχος Φυλής.
Τέλος θα έπρεπε να σέβεστε το συνάδελφό σας Δήμαρχο Ασπροπύργου, τον οποίο, κατ’ ουσίαν συκοφαντείτε ότι προσπαθεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του Δήμου Ασπροπύργου με εξωθεσμικές διαδικασίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια