Πρόεδρε, πάρε το φτυάρι για έργο...όχι για θάψιμο!



  Αγαπητέ Πρόεδρε,
διαπιστώνουμε ότι συνεχίζετε να ξύνεστε στη γκλίτσα του τσοπάνη με πολιτικά ξεσπάσματα, πολύ ευφάνταστα ομολογουμένως!
Το μπόι του Προέδρου, να ξέρετε, μετριέται με πόντους έργου και όχι με φανφάρες και κορώνες.
Σηκώστε, λοιπόν, τα μανίκια κι αρχίστε να παράγετε έργο για τον τόπο και τους κατοίκους του και εδώ είμαστε εμείς να το προβάλλουμε. Άλλωστε έχουμε αποδείξει διαχρονικά ότι κάθε ενέργεια για το καλό της περιοχής βρίσκει βήμα στη σελίδα μας καθώς δεν περιοριζόμαστε στα στενά όρια των παρατάξεων όταν παράγεται πολιτισμός και προκοπή.
Σταματήστε να κουτσομπολεύετε το πού εθεάθη ή με ποιον κάθισε ο καθένας και αφοσιωθείτε στον στόχο σας! Κατανοητό ότι σας στοιχειώνουν τα φαντάσματα του παρελθόντος ( ξέρετε εσείς!), αλλά ήρθε η ώρα να ωριμάσετε, δε νομίζετε; Το μόνο που καταφέρνετε είναι να ¨αναλώνεστε σε μία μίζερη μικροπολιτική κόντρα παλαιοκομματικού χαρακτήρα¨ ( για να χρησιμοποιήσουμε τα ίδια σας τα λόγια ) στην οποία λίγο καιρό πριν δε θέλατε να εμπλακείτε. Προσοχή, η ηλικία σας δεν επιτρέπει τέτοιες τακτικές.
Κυρίως μην ξεχνάτε ότι μέχρι τις εκλογές είναι μακρύς ο δρόμος και πολλά είναι αυτά που θα δουν τα μάτια μας. Μην προτρέχετε και μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να βρεθείτε στο ίδιο τραπέζι με άτομα στα οποία σήμερα απευθύνετε σκληρή κριτική. Και τότε ίσως εσείς να καταπιείτε τη γλώσσα σας!
Εμείς από τη μεριά μας θα στηρίζουμε το έργο και τις δράσεις των συλλόγων της περιοχής είτε σας αρέσει είτε όχι , γιατί θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε το αναγνωστικό μας κοινό για το τοπικό γίγνεσθαι!

Υ.Γ. Μια φιλική συμβουλή: Αφού λέτε ότι κόφτεστε για το καλό του τόπου και διεκδικείτε την ψήφο του κόσμου, μην ξεχνάτε να περνάτε που και που από τα έδρανα που ο κόσμος έκρινε στις προηγούμενες εκλογές ότι πρέπει να βρίσκεστε!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια