Χρήστος Παππούς: Ο Δήμος Φυλής έκανε το χρέος του και είναι ώρα να κάνει τον απολογισμό της η Αστυνομία (βίντεο)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φυλής έκανε το χρέος του και είναι ώρα να κάνει τον απολογισμό της η Αστυνομία δήλωσε ο Δήμαρχος Φυλής
Να κληθεί η πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να θέσουν σε αυτές τα ερωτήματα για την παραβατικότητα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι δημότες, πρότεινε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Εκφράζοντας την αγανάκτησή του για το τροχαίο στην οδό Πηνειού που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο μιας συνδημότισσάς μας, ο Δήμαρχος Φυλής τόνισε, μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 12-10-2018, ότι δεν είναι το μοναδικό, καθώς έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα στους δρόμους της πόλης και ανέφερε ότι σε ένα από αυτά έμεινε ανάπηρο ένα νέο παιδί, χωρίς να φταίει στο παραμικρό. Πρόσθεσε ότι ο Δήμος Φυλής εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που ανέλαβε απέναντι στην Πολιτεία με τη Συμφωνία Συνεργασίας που σύναψε πριν από δύο χρόνια με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία.
«Τώρα είναι η ώρα να κληθούν οι αξιωματικοί, με όλο το σεβασμό που τους έχω, να κάνουν τον απολογισμό του έργου τους, ενώπιον της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Κι εκεί θα θέσω εγώ πρώτος το ερώτημα. Δεν είναι δυνατό να συνεχίζεται η κατάσταση με το εμπόριο ναρκωτικών στη Λίμνη και στο Ζεφύρι», τόνισε χαρακτηριστικά.  Κλείνοντας ο Δήμαρχος Φυλής ζήτησε από όλους συναίνεση για την αντιμετώπιση του προβλήματος. «Πέρα από τις όποιες διαφωνίες και αντεγκλήσεις πρέπει να αναζητήσουμε τις αναγκαίες συγκλήσεις στα βασικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο», κατέληξε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια