ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου για όλο το γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Φυλής




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων με Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου για όλο το γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Φυλής.
Αγαπητές κυρίες,
Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος του <<Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ>>, το <<ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ>>, μετά από την αποδοχή του αιτήματος του Δήμου Φυλής, ξεκινά πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη κι έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στο Δήμο Φυλής.
Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 ετών και άνω με Τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με Μαστογραφία.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στην ειδική αυτοκίνητη μονάδα που διαθέτει το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, η οποία βρίσκεται σταθμευμένη επί της οδού Αθηνών 31, Άνω Λιόσια. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες  (08:00π.μ. έως 14:00π.μ.) με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής στο τηλ. 210 24 87 686 για να πραγματοποιήσουν το ραντεβού τους.
Οι εξετάσεις αυτές είναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΑΝΩΔΥΝΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ. Την κάλυψη της δαπάνης για όλη τη διεξαγωγή του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου, ανέλαβε το <<ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ>> χάρις στην πλήρη χορηγία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ.
Πιστεύοντας ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε σύγκριση με άλλα προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου που έχουν πραγματοποιηθεί σε πλείστες Περιφερειακές Ενότητες και άλλους Δήμους της χώρας και προκειμένου να προγραμματίσουμε μία όσο το δυνατόν άρτια, από κάθε άποψη, προσφερόμενη υπηρεσία σας παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για τη θετική και άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ. του Ελληνικού
Για το Δήμο Φυλής
Ιδρύματος Ογκολογίας
Εντεταλμένος
Ο Δήμαρχος

Σχεδιασμού & Εφαρμογής

Μιχαήλ Βροντάκης
Κοινωνικών Πολιτικών

Πρόεδρος
Αντωνόπουλος Γεώργιος
Παππούς Χρήστος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια