Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στη συνοικία Αγίου Νικολάου Άνω Λιοσίων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στη συνοικία Αγίου Νικολάου Άνω Λιοσίων
Περίπου εξήντα χιλιόμετρα δρόμων έχουν ασφαλτοστρωθεί, μέχρι σήμερα, επί της θητείας του Δημάρχου Χρήστου Παππού, σε όλες τις δημοτικές ενότητες και συνοικίες του Δήμου Φυλής.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 24ης Ιουλίου 2018, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν ασφαλτοστρωθεί περίπου 114 χιλιόμετρα δρόμων, χωρίς σε αυτούς να συμπεριλαμβάνονται οι ασφαλτοστρώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο μεγάλων έργων όπως η ανάπλαση του Κέντρου των Άνω Λιοσίων, η ανάπλαση της Λεωφόρου Φυλής και τα έργα για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Πρόκειται για ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, πρωτοφανές στα χρονικά του Δήμου, που βασίζεται σε μελέτες που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία, το 2016 και οι οποίες έχουν ωριμάσει σύμφωνα με το νέο νόμο για τα δημόσια έργα.
Στο πλαίσιο το προγράμματος, συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στη συνοικία του Αγίου Νικολάου, με διανοίξεις και αποκαταστάσεις  ασφαλτοτάπητα, από τα οποία προέρχονται και οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες.
ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο: 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια