Έξι νέα οχήματα απέκτησε ο Δήμος Φυλής αλλά ορισμένοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια




  Αρνητικά σχόλια από τοπικό μέσο ενημέρωσης  είχε η προμήθεια των έξι οχημάτων από τον ΟΔΔΥ που θα συμβάλουν στην περαιτέρω ενίσχυση παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες από το Δήμο Φυλής. Ορισμένοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και εμμένουν σε αντιπολιτευτικές κορώνες.Αφού η προηγούμενη διοίκηση δεν έπραττε ούτε τα αυτονόητα φυσικό και επόμενο ήταν να μην χρειάζονται ούτε και οχήματα, γι αυτό άλλωστε στο εργοτάξιο  όλα ήταν στο μαύρο τους το χάλι. 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συνολικό κόστος αγοράς και των έξι οχημάτων ανέρχεται στο ποσόν των 9.100€ και προβλέπεται να χρησιμοποιηθούν από  τα συνεργεία του Δήμου Φυλής προκειμένου να διευκολυνθεί η μεταφορά του εξοπλισμού τους.
  Το οξύμωρο είναι, ειδικά για το επιβατικό όχημα , ότι πριν λίγες μέρες είχε υπερψηφιστεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και ο κύριος Μπουραϊμης έθεσε μόνο την προϋπόθεση να βγουν με κόκκινες πινακίδες χωρίς να τεθεί θέμα μεταχειρισμένων ούτε για την προμήθεια από το ΟΔΔΥ. 
  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έξι νέα οχήματα απέκτησε ο Δήμος Φυλής
Με έξι αυτοκίνητα ενίσχυσε το στόλο των οχημάτων του ο Δήμος Φυλής. Πρόκειται για τέσσερα φορτηγά και 2 επιβατικά αυτοκίνητα, σε πολύ καλή κατάσταση, που αποκτήθηκαν  από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ), έναντι πολύ χαμηλού τιμήματος. Με τα νέα οχήματα θα υποστηριχθούν τα συνεργεία και οι υπηρεσίες του Δήμου Φυλής.
Τα αυτοκίνητα παρελήφθησαν, την περασμένη εβδομάδα, από τις εγκαταστάσεις της  Μαγουλέζας, από κλιμάκιο οδηγών του Δήμου, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία της απόκτησής τους και έφερε σε πέρας τις σχετικές διαδικασίες.
Αναφερόμενος στην απόκτηση των οχημάτων ο Μιχάλης Οικονομάκης τόνισε ότι, όπως και στην τετραετία της διοίκησης Παππού στο Δήμο Άνω Λιοσίων, κατά την οποία ανανεώθηκε το σύνολο του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου, αποκτήθηκαν οχήματα που θα συμβάλουν στη βελτίωση των παρεχόμενων από το Δήμο υπηρεσιών προς τους δημότες.
«Εντολή του Δημάρχου Χρήστου Παππού είναι να ενισχύσουμε και με άλλα οχήματα τις υπηρεσίες του Δήμου, ιδιαίτερα στους τομείς της πυροπροστασίας και του εκχιονισμού, με στόχο την αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας. Σύντομα θα κινηθούμε και προς αυτή την κατεύθυνση», πρόσθεσε ο Μιχάλης Οικονομάκης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια