Η "μάχη" της πλατείας και όχι των Πλαταιών το βράδυ της Πέμπτης.


   Την Πέμπτη το βράδυ και μετά την περιφορά στην Παναγία την Κανάλα άνοιξε η όρεξη αρκετών .  Έτσι λοιπόν μετά το δύσκολο περπάτημα στα σοκάκια του Πανοράματος η γνωστή παρέα βρήκε απάγκιο σε γνωστό μαγαζί της πλατείας, σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης είναι και το νέο μέλος της παρέας, για να αναπληρώσουν τις θερμίδες που έκαψαν.
   Σε έτερο μαγαζί άρχισαν να συγκεντρώνονται τα μέλη  άλλης παρέας, που έχουν στα χέρια τους το μέλλον της πόλης, για να συνεχίσουν το γλέντι που ξεκίνησαν λίγο νωρίτερα  υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας έξω από την Παναγία Κανάλα.
   Αντίθετα σε άλλο έτερο μαγαζί είχαν συγκεντρωθεί τα μέλη μιας τρίτης παρέας που παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να πείσουν το βούδα να κατέβει από το βουνό. Έτσι για ακόμη μία φορά φάνηκαν σαν οι φτωχοί συγγενείς του πολυπόθητου και για αυτούς θρόνου. 
   Όλα κυλούσαν ομαλά με τις συζητήσεις και τις φωτογραφήσεις  ανάμεσα στα άτομα και στις τρεις παρέες . Την παραπάνω εικόνα τάραξε  ο ιππότης με το μαύρο suv  που εμφανίστηκε από το πουθενά και έφερε ποικίλες αντιδράσεις.
  Η καθυστέρηση  του ιππότη από μια τέταρτη παρέα έδωσε το χρόνο στην απόδραση ορισμένων για να πάνε στην αγκαλιά του Μορφέα που τους ζήτησε επείγοντος. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πρόλαβε  ο νταλικέρης να θέσεις ευθέως τις ερωτήσεις  που έφερε στο προσκήνιο την επόμενη μέρα απευθυνόμενος προς την κενή καρέκλα, που σίγουρα δε θα του έδινε απαντήσεις. Έτσι λοιπόν η πρώτη παρέα λίγο μετά από αυτό τράβηξε και αυτή το δρόμο για την αγκαλιά του Μορφέα με τη δεύτερη παρέα να συνεχίζει τη διασκέδαση  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η τρίτη παρέα αποχώρησε σαφώς  απογοητευμένη από τη στάση του βουνοφύλακα με την τέταρτη παρέα όμως να συνεχίζει την κουβεντούλα της και να σχολιάζει  αυτά που είχαν διαδραματιστεί προηγμένος. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια