Δε μάσησε τα λόγια της η Ζωή Αρβανιτάκη


    Το ότι η κ. Ζωή Αρβανιτάκη δε μασάει τα λόγια της , ιδιαίτερα όταν υποτιμούν τη νοημοσύνη της, είναι σε όλους γνωστό . Εξάλλου, το να της εμπιστευτεί ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που απαιτεί πυγμή και τσαγανό, τα λέει όλα. 
   Δε χρειάστηκε, λοιπόν, και πολύ στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών στην κατάμεστη πλατεία Ηρώων να πάρει φωτιά βλέποντας το Δημήτρη Καμπόλη να βρίσκεται στο κέντρο του τραπεζιού της «νέας» παράταξης αντί ,όπως θεσμικά ορίζεται να βρίσκεται στο τραπέζι της διοίκησης, εφόσον δεν έχει ακόμη αποχωρίσει από την παράταξη που ανήκει.
  Κόκκινο πανί αποτέλεσε , λοιπόν , για τη Ζωή Αρβανιτάκη η στάση του Αντιδημάρχου που απροκάλυπτα πλέον συναγελάζεται με την ανώνυμη ακόμη παράταξη , η οποία σημειωτέον αρνείται οποιαδήποτε σχέση μαζί του πέραν της συγγενικής. Αλλά επειδή το "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" , ο κύριος Καμπόλης θα έπρεπε να το περιμένει, αφού το ίδιο λάθος επανέλαβε το προηγούμενο βράδυ στην εκδήλωση της Γρίζας.
   Έτσι, ο Αντιδήμαρχος  «το φύσαγε και δεν κρύωνε» το χουνέρι που του φύλαγε η ασταμάτητη Σιδηρά Κυρία της παράταξης του Χρήστου Παππού, αφού όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες , δεν άρθρωσε λέξη προφανώς κεραυνοβολημένος από την αντίδραση της κ. Αρβανιτάκη που τον επέκρινε δημόσια για την ανήθικη πολιτική του στάση.
   Σίγουρα ήταν δεινή η θέση στην οποία περιήλθε ο κύριος Καμπόλης ,αλλά θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η δράση φέρνει και αντίδραση. Λέτε το αντρίκιο ξέσπασμα της Ζωής  Αρβανιτάκη να είναι το έναυσμα για νέες πολυαναμενόμενες εξελίξεις;

Ίδωμεν!







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια