Νίκος Χατζητρακόσιας: Πανέτοιμες οι σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να δεχτούν τους μαθητές



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Έναρξη σχολικής χρονιάς 2018-2019.»

        Σε ετοιμότητα τα σχολικά κτήρια της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φυλής να υποδεχθούν μαθητές κι εκπαιδευτικούς για την νέα σχολική χρονιά 2018-2019.

        Με την λήξη της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή σε συνεργασία με τους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Φυλής, προγραμμάτισε και προέβη στη προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, laptops, βιντεοπροβολείς, φωτοτυπικά μηχανήματα, κλιματιστικά κ.α) για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών ενόψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.
Φωτογραφία από την συνάντηση του Χρήστου Παππού με τους διευθυντές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 

 
       Κατά την διάρκεια των θερινών διακοπών πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και επισκευών των σχολικών κτηρίων, απολυμάνσεις και εργασίες καθαρισμού, προκειμένου να καλυφθούν οι λειτουργικές κτιριακές ανάγκες. 

        Επιπλέον έγινε ανακατασκευή προαύλιων χώρων, αιθουσών διδασκαλίας, αιθουσών μουσικής και φυσικής αγωγής καθώς και δημιουργήθηκαν νέα σύγχρονα γήπεδα μπάσκετ.

        Σε τέσσερα σχολεία τοποθετήθηκε ενσύρματο δίκτυο ίντερνετ σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας για την σύγχρονη εκπαίδευση με την χρήση του διαδικτύου και προγραμματίζεται η καινοτόμα αυτή εφαρμογή και στα υπόλοιπα σχολεία.

        Στους λογαριασμούς των σχολείων ήδη πιστώθηκε  αυξημένη χρηματική επιχορήγηση για την κάλυψη των αναγκών και την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

        Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική χρονιά και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα το έργο μας.


Ο Πρόεδρος
της Ε.Σ.Ε Β/θμιας Εκπαίδευσης
Δήμου Φυλής



Νίκος Χατζητρακόσιας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια