Άμεσες απαντήσεις για ανώνυμα κουτσομπολιά ζητάει από το Χρήστο Παππού ο Δημήτρης Καμπόλης αντί να ξεκαθαρίσει τι θα πράξει.



    Σε μία περίοδο που οι εκλογικές διαδικασίες ξεκινάνε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, όλοι περιμένουν την απόφαση του Δημήτρη Καμπόλη για το αν θα παραμείνει στην παράταξη του Χρήστου Παππού ή αν θα πάει προς την παράταξη που λέγεται ότι έχει δρομολογήσει ο γαμπρός του Αλέξανδρος Κουλοχέρης.    Αντί για αυτό , ο Δημήτρης Καμπόλης με επιστολή που έστειλε στο Δήμαρχο Φυλής και επικεφαλής της παράταξης Νέα Εποχή Χρήστο Παππού, του ζητάει απαντήσεις γι΄ αυτά που έγραψε ανώνυμο blog όπως αναφέρει.  Μέσα από την επιστολή αυτή ζητάει άμεσα να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των συμβούλων που ζήτησαν την αποπομπή του σύμφωνα με το δημοσίευμα. Αυτά άλλωστε που γράφει το εν λόγω blog δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτά που συζητιούνται ανάμεσα σε μεγάλη μερίδα πολιτών της περιοχής.
  Αν έχει ιδιαίτερη ανυπομονησία να μάθει το αν αυτά ειπώθηκαν και από ποιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Νέα Εποχή, δεν έχει παρά να κάνει μία βόλτα από την πλατεία. Εκεί θα διαπιστώσει πως αυτό δεν είναι κοινό μυστικό όπως και η παράταξη του γαμπρού του.
  Ακολουθεί η εν λόγω επιστολή που μας έστειλε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια