ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ: Αλλάζει όψη η Δημοτική Ενότητα Φυλής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χρήστος Παππούς: Με έργα, στρατηγική και όραμα
αλλάζει όψη η Δημοτική Ενότητα Φυλής

Τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που αλλάζουν την όψη της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, τον στρατηγικό στόχο για τοπική οικονομική ανάπτυξη και το όραμα για έναν Δήμο ενεργειακά και υδρολογικά αυτάρκη, παρουσίασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, στην κατάμεστη από κόσμο Πλατεία Δημαρχείου της Χασιάς, την Τετάρτη 15 Αυγούστου.
«Τολμώ να πω με βεβαιότητα ότι κοιτάμε το μέλλον με σιγουριά και αισιοδοξία», τόνισε ο Χρήστος Παππούς υπογραμμίζοντας ότι «με τη βοήθεια της Παναγίας αλλά και τον δικό μας αγώνα, καταφέραμε να υπερνικήσουμε όλες τις δυσκολίες».
Στον άξονα των μεγάλων έργων υποδομών ο Δήμαρχος αναφέρθηκε συνοπτικά στα έργα που ολοκληρώθηκαν, τα περισσότερα εκ των οποίων επίλυσαν σημαντικά χρονίζοντα προβλήματα, όπως το υδρευτικό και το αποχετευτικό, η αποκατάσταση του Δημαρχείου, η κατασκευή πεζοδρομίων κ.ά.
Υπογράμμισε εξάλλου τα τρία μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, και αφορούν στην ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου, στην ανακατασκευή της παιδικής χαράς στο Λιβάδι και στη συντήρηση – αποκατάσταση της παλιάς Βυζαντινής Εκκλησίας της Παναγίας.
Τα μεγάλα έργα για τη Δημοτική Ενότητα Φυλής, όμως, δεν σταματούν. Ο Χρήστος Παππούς ανακοίνωσε 11 ακόμη σημαντικά έργα και παρεμβάσεις που ξεκινούν σταδιακά από το προσεχές διάστημα και συμβάλουν στην ανάπτυξη, στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.
Παράλληλα, στρατηγικός στόχος για τον Χρήστο Παππού είναι η δημιουργία μιας τοπικής οικονομικής ανάπτυξης που να βασίζεται στους άξονες του φυσικού κάλλους της περιοχής λόγω της Πάρνηθας, των ψυχαγωγικών της επιχειρήσεων και των γεωργικών, κτηνοτροφικών και μελισσοκομικών εκμεταλλεύσεων. Για την επίτευξη των στόχων αυτών ο Δήμος πραγματοποιεί σειρά δράσεων για την ανάδειξη της ιστορικής, πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της Φυλής.
Τέλος, ο Χρήστος Παππούς αναφέρθηκε στο όραμα του για έναν Δήμο ενεργειακά και υδρολογικά αυτάρκη, με σκοπό την προσφορά δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος, σε πρώτη φάση, σε 500 νοικοκυριά του Δήμου, καθώς και την προσφορά φθηνού και ποιοτικού νερού στους δημότες.
«Θα εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό σας στηρίζοντας τους συνδημότες μας, βελτιώνοντας την καθημερινότητα, αναβαθμίζοντας σχολεία και κοινωνικές δομές και αγρυπνώντας μαζί σας στο χιόνι και τον καύσωνα για να προστατεύσουμε το περιβάλλον και τα σπίτια μας», διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.


Ακολουθεί το video με την ομιλία του Δημάρχου Χρήστου Παππού: 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια