ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ



Συνεχίζεται η επιφυλακή του Δήμου Φυλής για τον κίνδυνο πυρκαγιάς
ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ- ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ ΕΦΙΣΤΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ
Συνεχίζεται η επιφυλακή του Δήμου Φυλής, για το ενδεχόμενο πυρκαγιάς, λόγω του μεγάλου βαθμού επικινδυνότητας των καιρικών συνθηκών.
Με εντολή του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης έχει ακροβολίσει όλα τα πυροσβεστικά μέσα και τα μηχανήματα του Δήμου σε επίκαιρες θέσεις, ώστε να μπορούν να παρέμβουν άμεσα.
Το έργο της πυρόσβεσης ανήκει αποκλειστικά στο Πυροσβεστικό Σώμα, αλλά το προσωπικό και η μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου είναι άμεσα διαθέσιμος να τεθεί υπό τις διαταγές της.
Εξάλλου, ο Δήμος μπορεί να παρέμβει άμεσα σε μικροεστίες που τυχόν θα εκδηλωθούν, ενώ το προσωπικό του που στελεχώνει τα μηχανήματα και τις υδροφόρες εκτελεί και καθήκοντα πυροφύλακα.
Παράλληλα ο Μιχάλης Οικονομάκης εφιστά την προσοχή των πολιτών αυτές τις δύσκολες μέρες.
«Έχουμε τη μεγάλη τύχη να βρισκόμαστε κοντά στον ορεινούς όγκους της Πάρνηθας και του Ποικίλου όρους, αλλά αυτό πρέπει να μας καθιστά υπεύθυνους για την προστασία τους. Με τον τρόπο αυτό θα προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τις περιουσίες μας. Παρακαλώ όλους τους συνδημότες που θα μείνουν στα σπίτια τους αυτές τις μέρες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν να δημιουργούν εστίες φωτιάς για οποιοδήποτε λόγο. Το ίδιο ισχύει και για όσους βιοπορίζονται στην ύπαιθρο, όπως γεωργοί, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι. Αν διαπιστώσουν ότι ξέσπασε φωτιά να ενημερώσουν αμέσως την Πυροσβεστική στο τηλ. έκτακτης ανάγκης 199» τονίζει ο Μιχάλης Οικονομάκης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια