3,6 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης εξασφάλισε ο Χρήστος Παππούς από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
3,6 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης εξασφάλισε ο Χρήστος Παππούς από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1»

Σε εγρήγορση παραμένει και τον Αύγουστο ο Χρήστος Παππούς, ο οποίος ακόμη και εν μέσω θερινής ραστώνης, επιτυγχάνει να εξασφαλίζει για τον Δήμο Φυλής το ένα έργο μετά το άλλο.
Την εκ βάθρων αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης του Δήμου Φυλής πέτυχε ο Δήμαρχος. Κατάφερε να εντάξει το Δήμο στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1» και εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 3.607.570 ευρώ για έργα βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Άνω Λιοσίων και Φυλής.
«Εξασφαλίσαμε ακόμη ένα μεγάλο έργο υποδομής για το Δήμο μας γιατί είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού των υποδομών της πόλης μας και αυτό έχει αποτελέσματα. Με τα 3,6 εκατομμύρια που έχουμε στη διάθεσή μας εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές μας και  θωρακίζουμε τα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου μας προς όφελος των δημοτών μας ενώ σταματάμε και την απώλεια πόσιμου νερού που οφείλεται στην παλαιότητα του υπάρχοντος δικτύου» δήλωσε  εμφανώς ικανοποιημένος, από αυτή την θετική εξέλιξη ο Δήμαρχος Φυλής.
Το έργο αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος βελτίωσης λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης και μείωσης των απωλειών πόσιμου νερού του Δήμου Φυλής. Η ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1» υπεγράφη από τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη στις 8 Αυγούστου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια