Πραγματικά απελπιστική η κατάσταση στον ΧΥΤΑ Φυλής (συγκλονιστικά VIDEO και φωτογραφίες )



Στον  εναπομείναντα  χώρο  που είναι πλέον πολύ μικρός  γίνονται ταυτόχρονα εργασίες εκβραχισμών ,  στεγάνωσης και εγκατάστασης δικτύων  παράλληλα με την  απόθεση σκουπιδιών από τα απορριμματοφόρα των δήμων.






Τα σκουπίδια πέφτουν σε ένα πολύ μικρό χώρο,  με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες ουρές απορριμματοφόρων που περιμένουν μέσα στην ζέστη να αδειάσουν .
Το τραγικότερο όλων είναι  πως  ενώ ο χώρος εξαντλείτε δεν υπάρχει καμιά εναλλακτική λύση . Τα μπαλώματα με την επέκταση των 108 στρεμμάτων και των βαθιών εκσκαφών αποδείχτηκε πλέον ότι ήταν καταστροφικές επιλογές.



Οι  άνθρωποι που πρότειναν αυτές τις λύσεις  ήξεραν καλά  ότι θα οδηγούσαν σε αδιέξοδο και κρίση αλλά  το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να μην χάσουν την Φυλή και να συνεχιστεί το πάρτι.
Διαβεβαίωναν τότε την Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ πως  ο ΧΥΤΑ θα αντέξει  άνετα ως το 2019 , αλλά έλεγαν συνειδητά ψέματα για να μεθοδεύσουν την κρίση.
 Τώρα οι ίδιοι άνθρωποι εισηγήθηκαν και νέο μπάλωμα στον αποκαταστημένο χώρο και σε λίγο καιρό οι ίδιοι πάλι θα προτείνουν να επεκταθεί ο ΧΥΤΑ στην Γ Φάση . Το έγκλημα το έχουν προμελετημένο και καλά επεξεργασμένο.
Η εφιαλτική κρίση των σκουπιδιών στην Αττική είναι «ante Portas» . Τον «πολιτικό λογαριασμό»   δεν χρειάζεται να πούμε ποιος χώρος θα τον πληρώσει.
Την κρίση όμως θα την πληρώσουμε όλοι είτε ζούμε στην δυτική Αθήνα , είτε στην άλλη άκρη της Αττικής.
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια