Συνελήφθη ο ιερόσυλος που έκλεβε καντήλια από τους τάφους του παλαιού Κοιμητηρίου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συνελήφθη ο ιερόσυλος που έκλεβε καντήλια από τους τάφους του παλαιού Κοιμητηρίου 
Συνελήφθη  από την Αστυνομία, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιουλίου 2018, μετά από συνεργασία με το Δήμο Φυλής, ο ιερόσυλος που έκλεβε τα καντήλια από τους τάφους του παλαιού Κοιμητηρίου των Άνω Λιοσίων.
Όλα άρχισαν όταν ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Κρητικός ενημέρωσε τους αστυνομικούς του ΑΤ Άνω Λιοσίων για την παρουσία του δράστη στο Κοιμητήριο, όπου συνελήφθη, επ΄ αυτοφώρω, να αφαιρεί από τους τάφους τα καντήλια και να τα εκτοξεύει εκτός του Κοιμητηρίου, με σκοπό να τα συλλέξει αργότερα και να τα εμπορευτεί ως ανακυκλώσιμα υλικά. Ο Γιώργος Κρητικός έσπευσε στο Κοιμητήριο και μετά τη σύλληψη του δράστη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου έδωσε κατάθεση.
Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό, ο Αναπλ. Δήμαρχος καλεί τους συνδημότες που οι οικογενειακοί τάφοι τους υπέστησαν ζημίες να του το αναφέρουν στο τηλ. 6934846986, ώστε να καταγραφεί  στη μήνυση που θα καταθέσει ο Δήμος Φυλής.
«Πρόκειται για ένα περιστατικό που μας θλίβει ιδιαίτερα. Ήδη, μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού θα αναζητήσουμε τρόπο, ώστε οι συνδημότες μας να αποκαταστήσουν, με δαπάνη του Δήμου, τις ζημιές στον ιερό χώρο του Κοιμητηρίου», δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Κρητικός.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια