Αλυσίδα αλληλεγγύης από τους Συλλόγους Τριτέκνων και Νέων Φυλής




        Για ακόμη μία φορά ο Σύλλογος Τριτέκνων του Δήμου Φυλής αφουγκραζόμενος τα προβλήματα από την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική μπήκε μπροστά. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Νέων Φυλής καθώς και με τη διαδικτυακή ομάδα Φυλή κάλεσαν του κατοίκους να προσφέρουν από το υστέρημά τους για βοήθεια προς τους πληγέντες.  Την ενέργεια αυτή εκτός από τους δεκάδες πολίτες στήριξαν και άλλοι σύλλογοι με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί μεγάλος όγκος πραγμάτων. Μετά την αναλυτική καταγραφή των πραγμάτων τα πράγματα οδηγήθηκαν προς τη δοκιμαζόμενη περιοχή όπου και παραδόθηκαν στους αρμόδιους. Αλλά οι δράση τους δε σταμάτησε εκεί αφού και εκεί που πήγαν να παραδώσουν τα πράγματα  βοήθησαν και όπου τους ζητήθηκε.
 Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν:


Σύλλογος Τριών Τέκνων Δήμου Φυλής-Σύλλογος Νέων Φυλής-Διαδικτυακή ομάδα "Φυλή"
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής, 25 και 26 Ιουλίου 2018.
Συνέβη απλώς το αναμενόμενο, για άλλη μια φορά οι κάτοικοι του δήμου Φυλής στάθηκαν αλληλέγγυοι απέναντι στον συνάνθρωπο. Ο όγκος των πραγμάτων που συγκεντρώθηκαν για τις πληγείσες περιοχές ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Όλα τα προϊόντα παραδόθηκαν χθες το μεσημέρι στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Σε αυτό το σημείο να αναφερθεί πως στην προσπάθειά μας συμμετείχαν οι κάτωθι φορείς:ο σύλλογος Θεσσαλών Φυλής "ο Ρήγας Φεραίος", ο σύλλογος Αρβανίτικου Πολιτισμού "Η Γρίζα", το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-παράρτημα Άνω Λιοσίων με τη προϊσταμένη κα.Αριστέα Πλακίδα και η Ελληνική Αυγή για τη Φυλή με επικεφαλής τον κ.Θοδωρή Τσέλα.Θερμές ευχαριστίες στο καφέ "Τυφλόμυγα" που μας φιλοξένησε και στους εθελοντές Γιώργο Παπαδόπουλο, Καλλιόπη Φούντα και Παναγιώτη Πασσά που έκαναν τη διαλογή των προϊόντων.
Εκ μέρους των συλλόγων: Τριών Τέκνων Δήμου Φυλής,Νέων Φυλής και της διαδικτυακής ομάδας "Φυλή,"θερμές ευχαριστίες.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια