Τίμησε τους ανθρώπους του ο Σύλλογος του Πανοράματος (βίντεο)






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ουσιαστική και όχι μόνο ψυχαγωγική ήταν η καλοκαιρινή – μουσική βραδιά που οργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου ο Σύλλογος του Πανοράματος στην πλατεία «Άνοιξης».
Έτσι ανοίγοντας τη βραδιά και καλωσορίζοντας τον κόσμο η Πρόεδρος Αντωνία Μπλέτσα , μετά από ένα σύντομο αλλά περιεκτικό απολογισμό για την πλούσια δράση του Συλλόγου, κάλεσε κοντά της προκειμένου να τον τιμήσει τον αναπληρωτή δήμαρχο και πρόεδρο της Β’ βάθμιας σχολικής επιτροπής Νίκο Χατζητρακόσια για την πολύτιμη εθελοντική διδασκαλία του σε μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της περιοχής.
Κι όσο αθόρυβα προσφέρει εδώ και χρόνια τις υπηρεσίες του στην Ελλάδα της κρίσης ο Νίκος Χατζητρακόσιας άλλο τόσο μετρημένα υπήρξαν τα λόγια του κατά την βράβευσή του. «Ο Εθελοντισμός είναι κάτι που βγαίνει από μέσα μας» επεσήμανε ακουμπώντας αυθόρμητα το χέρι του προς το μέρος της καρδιάς και ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους μαθητές του Πανοράματος που τον χρειάζονται, τον Σεπτέμβρη. 
Για τον ίδιο λόγο και για τη  σημαντική κοινωνική της προσφορά και τη μάθηση που πρόσφερε σε παιδιά της περιοχής ο Σύλλογος τίμησε και την κα Αναστασία Τσουτσάνη.
Ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε ο Σύλλογος και στον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη. Ο πρώην Πρόεδρος του Πανοράματος και δραστήριο μέλος του, ο Τοπικός Σύμβουλος Δημήτρης Κοψαχείλης τον κάλεσε στο βήμα της εκδήλωσης και τον τίμησε για την επανίδρυση της Ομάδας “Αετός Πανοράματος” (Έτος ίδρυσης 1980 – έτος επανίδρυσης 2018).
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος επεσήμανε πως το Πανόραμα είναι η περιοχή και η γειτονιά της καρδιάς του καθώς εκεί είναι οι αλάνες που έπαιζε με τους φίλους του, εκεί  μεγάλωσε με την οικογένειά του κι εκεί θα είναι πάντα η σκέψη του” Ο Μιχάλης Οικονομάκης άλλωστε έδωσε την υπόσχεση για την ολόπλευρη στήριξη του Συλλόγου και την περιοχή σε ότι αφορά στον κρίσιμο τομέα της καθημερινότητας ή σε ότι άλλο χρειαστεί.
Λίγο αργότερα έδωσε το “παρών” στην μουσική βραδιά και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος μαζί με τις ευχές του για ένα καλό καλοκαίρι συνεχάρη τον Σύλλογο για τη δράση του κι έδωσε με τη σειρά του τη δέσμευση για ολόπλευρη στήριξη στο έργο του.
Κατά τα λοιπά, η βραδιά κύλησε με χορούς από το Κρητικό Συγκρότημα της Σχολής “Βασσάλου” και τον εξαιρετικό παραδοσιακό ερμηνευτή Γιάννη Κονιτόπουλο.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα παιδιά διασκέδασαν δεόντως με τα “Μουσικά Μπαλόνια” της Φωτεινής Κόκκινου.
Άψογος στο ρόλο του παρουσιαστή υπήρξε και ο ηθοποιός Γιάννης Τριβέλας που αν κι απ΄το γειτονικό Μενίδι προερχόμενος έχει αγαπήσει τον Δήμο Φυλής και τους ανθρώπους του  αποδεικνύοντας το με τη διαρκή  παρουσία του, στα σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα του τόπου.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά videos της εκδήλωσης

Πρόεδρος Αντωνία Μπλέτσα

Νίκος Χατζητρακόσιας

Μιχάλης Οικονομάκης

Δημήτρης Κοψαχείλης

Παραδοσιακό Κρητικό συγκρότημα


PANORAMA GIORTH VRAV02PANORAMA GIORTH VRAV03PANORAMA GIORTH VRAV04PANORAMA GIORTH VRAV05PANORAMA GIORTH VRAV07PANORAMA GIORTH VRAV10PANORAMA GIORTH VRAV11PANORAMA GIORTH VRAV12PANORAMA GIORTH VRAV13PANORAMA GIORTH VRAV14PANORAMA GIORTH VRAV15PANORAMA GIORTH VRAV16PANORAMA GIORTH VRAV17PANORAMA GIORTH VRAV19PANORAMA GIORTH VRAV20PANORAMA GIORTH VRAV21PANORAMA GIORTH VRAV22PANORAMA GIORTH VRAV24PANORAMA GIORTH VRAV25PANORAMA GIORTH VRAV26PANORAMA GIORTH VRAV27PANORAMA GIORTH VRAV28PANORAMA GIORTH VRAV29PANORAMA GIORTH VRAV30PANORAMA GIORTH VRAV31PANORAMA GIORTH VRAV32PANORAMA GIORTH VRAV33PANORAMA GIORTH VRAV34PANORAMA GIORTH VRAV35PANORAMA GIORTH VRAV36PANORAMA GIORTH VRAV37PANORAMA GIORTH VRAV38



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια