Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται...



ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται...

Και δεν είναι η πρώτη φορά που πλημμυρίζουν οι χώροι των εργαστηρίων και των γραφείων του Κέντρου Εργασίας Αναπήρων στη Δημοτική Κοινότητα Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής, καταστρέφοντας μηχανήματα, Η/Υ, και εργόχειρα των ΑμεΑ. 
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η κατάσταση είναι δραματική, μπάζει από παντού. Από τις πόρτες, από τα παράθυρα, ακόμα και από το ταβάνι στο κέντρο ακριβώς του κτιρίου. 

Ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Α. Γ. Ρεθυμιωτάκης, ενημέρωσε τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και συγκεκριμένα μίλησε με τον Αντιδήμαρχο κο. Αθανάσιο Σχίζα, ο οποίος δεσμεύτηκε για την άμεση αποκατάσταση, προκειμένου ο χώρος να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα. Επίσης, μίλησε και με τον Αντιδήμαρχο κο Οικονομάκη Μιχάλη, που και αυτός δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα ασχοληθούν με την αποκατάσταση και τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στο Κ.Ε.Α.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα βιωσιμότητας. Πότε μας κλέβουν, πότε μας ξεγελάνε με πλαστά χαρτονομίσματα και τώρα οι καιρικές συνθήκες μας προβληματίζουν γιατί αν το καλοκαίρι αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστροφές, ο χειμώνας που έρχεται θα μας βρει απροετοίμαστους χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε.

Απευθύνουμε έκκληση στις υπηρεσίες της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να μην μας ξεχάσουν αυτή τη φορά γιατί εμείς, ούτε επιδοτούμεθα, ούτε υλοποιούμε ευρωπαϊκά προγράμματα, ούτε είμαστε πλούσιοι για να πληρώσουμε από την τσέπη μας αυτά που αυτονόητα θα πρέπει να αποκατασταθούν από τις υπηρεσίες άμεσα και με απόλυτη προτεραιότητα. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια