Ευχαριστίες της θεατρικής ομάδας «Ιθάκη» του συλλόγου Επτανησίων και Φίλων Δήμου Φυλής


                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η θεατρική ομάδα «Ιθάκη» του συλλόγου Επτανησίων και Φίλων Δήμου Φυλής, παρουσίασε με επιτυχία την θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στο δάσος» σε σενάριο και σκηνοθεσία Ιωάννας Δ. Σουλιώτη, την Παρασκευή 29-06-2018 στο 2ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων.
Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον κ Γεώργιο Μαυροειδή, Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Πάρνηθα» Δήμου Φυλής διότι χάρη στη δική του βοήθεια πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση. Ευχαριστεί επίσης για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της παράστασης, τους:
Τον κο Γιώργο Αντωνόπουλο, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Φυλής, για τα νερά και τους χυμούς που μας χορήγησε.
Το γραφείο Τελετών «Θωμάς» (Πίνδου 21) που μας χορήγησε το tablet για την λαχειοφόρο αγορά.
Την κα Κατερίνα Ματρακούκα, για την πολύτιμη βοήθεια της στην θεατρική μας ομάδα.
Την κα Mαρκέλλα Ζώη,τεχνική επιμελήτρια της θεατρικής μας ομάδας.
Την παράσταση μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο αιδεσιμότατος π. Κων/νος Τόλιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών και Βρεφικών σταθμών Ζεφυρίου και μέλος του συλλόγου μας κος Γιώργος Κούρκουλος, η Τοπική Σύμβουλος Ζεφυρίου κα Κουμερτά Άννα, ο κος Μιχάλης Ζουρίδης, πρόεδρος του συλλόγου Δροσούπολης, ο κος Νίκος Νικολόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Τσουκλιδίου, η κα Κατερίνα Μπλουχάρη, πρόεδρος του Συλλόγου Τριών Τέκνων Φυλής, ο κος Κων/νος Αθανασόπουλος από το Δ.Σ. του συλλόγου Αρκάδων, η κα Νίκη Πανάγου από το Δ.Σ. του συλλόγου Θεσσαλών και ο κος Παναγιώτης Λουμάκης από την Ένωση Γονέων Άνω Λιοσίων.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα παιδιά και του συνοδούς τους «Από το Χαμόγελο του Παιδιού», τα μέλη του συλλόγου και όλους εσάς που υποστηρίζετε του έργο του συλλόγου μας.
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ του συλλόγου
Η Πρόεδρος Κατερίνα Δελλαπόρτα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια