Στο διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής στην Κεφαλλονιά το Τμήμα ενόργανης Γυμναστικής του Δήμου Φυλής



Άκρως πετυχημένη η εμφάνιση των Αθλητριών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Στην Κεφαλλονιά ταξίδεψε η διαγωνιστική ομάδα ενόργανης γυμναστικής  του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού η «ΠΑΡΝΗΘΑ» όπου και συμμετείχε με την επιτυχημένη εμφάνισή της, στο διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής «ΑΝΝΑ ΠΟΛΑΤΟΥ» που διοργανώνεται  στο νησί  της Κεφαλλονιάς κάθε χρόνο, προς τιμήν της αδικοχαμένης αθλήτριας Άννας Πολάτου.
     Η ομάδα παραβρέθηκε στο φεστιβάλ από τις 28/6/2018 έως τις 2/7/2018. Παρουσιάστηκε στην κεντρική εκδήλωση στο Αργοστόλι όπου και παραβρέθηκε για να παρακολουθήσει την προσπάθειά της ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής Γιώργος Μαυροειδής.
    Το ΝΠΔΔ η «Πάρνηθα» κάλυψε πλήρως τα έξοδα της αποστολής ως επιβράβευση για τα αποτελέσματα που έφερε και αυτή τη χρονιά η συγκεκριμένη ομάδα με προπονήτριες τις κ. Σοφία Σερέπα και Αλεξάνδρα Κοντοθανάση.
        Συγκεκριμένα, η ομάδα συμμετείχε για μια ακόμα χρονιά στο EGO ASTRO GYM CONTEST  που διεξήχθη στο Γαλάτσι στις 16- 17/6/2018 και κατετάγη στις χρυσές ομάδες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Κατέλαβε την 9η θέση στο τελικό GALA ανάμεσα σε 35 ακόμα χρυσές ομάδες και κατέκτησε το βραβείο καλύτερης ομάδας χορού.
        Αναγνωρίζοντας την επιτυχία αλλά και τη συστηματική και οργανωμένη δουλειά  που γίνεται στο τμήμα τόσο από τις άρτια καταρτισμένες προπονήτριες, όσο και από τα παιδιά της ομάδας ο κ. Μαυροειδής στέκεται πάντα δίπλα στο τμήμα παραχωρώντας ότι χρειάζεται για τη συνεχόμενη εξέλιξή του με τελικό επιστέγασμα  για αυτή τη χρονιά, τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ της Κεφαλλονιάς.
      Η παρουσία του τμήματος εκεί είχε και εκπαιδευτικό χαρακτήρα καθώς επισκέφτηκε τα σπήλαια  Δρογαράτης και Μελισσάνης, το οινοποιείο ΡΟΜΠΟΛΑ καθώς και το μοναστήρι του Αγίου Γεράσιμου.
       Ευχή όλων μας να συνεχιστεί αυτή η εξαιρετική ομαδική δουλειά που φέρνει αυτά τα αποτελέσματα  και διαφημίζει το Δήμο μας και εκτός των στενών ορίων της περιοχής μας.                              

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια