Με γνήσιο κρητικό γλέντι καλωσόρισαν το καλοκαίρι οι Κρήτες Φυλής



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η κρητική παράδοση, η λεβεντιά  και η αρχοντιά ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στην καλοκαιρινή γιορτή του δραστήριου συλλόγου Κρητών Φυλής « Η Μεγαλόνησος». Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Στεφανουδάκης που ήταν από νωρίς στο σχολικό συγκρότημα του Αγίου Νικολάου, όπου έγινε η γιορτή, βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου, υποδέχθηκε προσωπικά -ως καλός οικοδεσπότης- έναν έναν όλους τους καλεσμένους και φρόντισε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι, όπως άλλωστε και έγινε.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που γέμισαν την πίστα ζωντάνια, χάρη και λεβεντιά. Ο Βασίλης Στεφανουδάκης στο χαιρετισμό του, έκανε ένα σύντομο απολογισμό για τις δράσεις του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε, υπογραμμίζοντας με έμφαση την εποικοδομητική παρουσία των έξι νέων παιδιών που στελεχώνουν πλέον το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, μετά τις εκλογές αλλά και την πρόσληψη του νέου χοροδιδασκάλου Γιάννη Μιχαλακάκη που όπως εκτίμησε ο κ. Στεφανουδάκης «θα πάει το σύλλογο ακόμα πιο ψηλά».
 Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Φυλής  ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Χρήστο Παππού για την στήριξη του συλλόγου και συνολικά τη Διοίκηση του  Δήμου για την βοήθεια  της στην οργάνωση της εκδήλωσης και κάλεσε από τώρα τον κόσμο να ανταποκριθεί στην Κρητική Βραδιά που οργανώνει ο σύλλογος για τις 22 Σεπτεμβρίου.
Ο Δήμαρχος  Φυλής Χρήστος Παππούς που πέρασε από όλα τα τραπέζια και συνομίλησε με τον κόσμο ευχήθηκε καλό καλοκαίρι με υγεία, δύναμη  και αισιοδοξία και συνεχάρη τον πρόεδρο για την πλούσια δραστηριότητα του συλλόγου ενώ θυμήθηκε όπως το συνηθίζει πάντα όταν βρίσκεται ανάμεσα σε Κρήτες τα φοιτητικά του χρόνια στη Μεγαλόνησο.
Τα συγχαρητήρια του για την εκλογή του Προέδρου Βασίλη Στεφανουδάκη στη Διοίκηση της Παγκρητίου Ένωσης  μαζί με θερμές ευχές για περαστικά  έδωσε και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «η Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής, ο οποίος ευχήθηκε στον κόσμο καλή διασκέδαση.
Αμέσως μετά ξεκίνησε το κρητικό γλέντι με το Δημήτρη Σπυριδάκη και το συγκρότημά να ξεσηκώνουν μέχρι πρωίας το κοινό αφού η λύρα, η τσικουδιά, το πιλάφι και η πεντοζάλη δεν αφήνουν κανένα περιθώριο απουσίας στο κέφι και το ξέφρενο γλέντι!
Ακολουθούν  χαρακτηριστικά video της εκδήλωσης

Πρόεδρος Κρητών Φυλής - Βασίλης Στεφανουδάκης

Νέος χοροδιδάσκαλος Γιάννης Μιχαλακάκης – χορός

Δήμαρχος Φυλής – Χρήστος Παππούς

Πρόεδρος Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια