Εμφανίστηκαν οι γαμπροί της συμφοράς.



    Ένα απίστευτο πολιτικό ξεκατίνιασμα λαμβάνει χώρα το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με το άρωμα εκλογών διάχυτο στην ατμόσφαιρα οι κάθε λογής πολιτικοί θαθατζήδες έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Άτομα που κάναμε μαύρα μάτια να τα δούμε σε κανένα δημοτικό συμβούλιο, μας βάζουν πλέον τα γυαλιά με το πολιτικό τους μπρίο και τη διάθεση για αλλαγή. Το μενού περιλαμβάνει πιάτα για κάθε γούστο: ΠΑΛΙΟΥΣ  χαμένους που παρουσιάζονται ως ΝΕΟΙ σωτήρες, καταγγελίες (φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης) για "μαμουνιές" ίσα ίσα για το φαίνεσθαι ( ο ποιο καλός ντετέκτιβ είμαι εγώ), τυμπανοκρουσίες για νέες εκδόσεις, πολιτικές μεταπηδήσεις, δελτία τύπου και απαντήσεις που εκσφενδονίζονται μπροστά στα έντρομα μάτια του δημότη Φυλής που πραγματικά δεν ξέρει από πού να φυλαχτεί. 
     Η επίδειξη ισχύος, ο εντυπωσιασμός και κατ'  επέκταση το αλαλούμ στο κεφάλι του δημότη επιχειρείται μέσα από blog, site, σελίδες στο facebook και fake profiles που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Κατά κανόνα δε η κάθε πλευρά το έχει δίπορτο (για να μην ξεχνιόμαστε!): το καθαρό, δημοσιογραφικό, σωστό μέσο (που κατηγορεί τα ανώνυμα) αλλά ταυτόχρονα έχει και την παράγκα... ξέρετε... το άλλο... το ανώνυμο... για συκοφαντίες κυρίως και ύβρεις κατά των άλλων των κακών.
  Το μήνυμα που διαχέεται απλό: Βουρ για τη νίκη! (καρέκλα δηλαδή), Εμείς θα σας σώσουμε! Και σε ρωτάω άμοιρε δημότη : εσύ πού βρίσκεσαι μέσα σε αυτό το χάος ; Σου απαντώ: σε καμιά γωνίτσα και αυτό πολύ σου πέφτει. 
Η μπάλα για σένα χάθηκε, το παιχνίδι είναι στημένο από επικίνδυνους καρεκλοκένταυρους. Φόρα λοιπόν το κράνος σου και έχε τα μάτια σου ανοικτά!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια