Γέμισε με παιδικά χαμόγελα η πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια.

 
 Το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιουνίου οι λιλιπούτειοι μαθητές των βρεφικών και παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων είχαν την τιμητική τους. Συγκεντρώθηκαν από νωρίς μαζί με τους γονείς τους για να αποχαιρετήσουν τη σχολική χρονιά που φεύγει αλλά και τους μεγαλύτερους μαθητές που θα φοιτούν από τη νέα χρονιά στο νηπιαγωγείο. 
  Παιδιά και γονείς,  στα δημιουργικά εργαστήρια που είχαν στηθεί , έδειξαν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο στο στολισμό της αναμνηστικής φωτογραφίας του κάθε μαθητή. Στη συνέχεια πήραν σειρά οι μπαλονοκατασκευές και το face painting των παιδιών. Ο ενθουσιασμός των παιδιών ανέβηκε στα ύψη όταν στη σκηνή της πλατείας Ηρώων εμφανίστηκε το παιδικό συγκρότημα ΧΑΝΑ ΖΟΟ που συνόδευσε τα παιδιά στο ξέφρενο χορό που στήθηκε.
   Η ιδέα του Προέδρου των παιδικών σταθμών Παναγιώτη Καμαρινόπουλου με τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού να γίνει η καλοκαιρινή γιορτή στην κεντρική πλατεία ήταν απόλυτα επιτυχημένη μιας και η καρδιά της πόλης γέμισε παιδικά χαμόγελα ενώ δόθηκε η ευκαιρία και σε όσους βρέθηκαν εκεί  να νιώσουν λίγο παιδιά.









  
Ακολουθούν video με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Φυλής και το συγκρότημα XANA  ZOO


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια