Προμηνύεται σήμερα νέα έντονη διαφωνία Τάκη με Άρη, με φόντο το "Μαύρο Όρος" ;;;



  Θα μας τρελάνουν μερικοί δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Φυλής. Παρακολουθώντας το Δημοτικό Συμβούλιο στις 19 Ιουνίου ακούσαμε να ζητάνε ορισμένοι  επειγόντως να παρθεί μια απόφαση να μην πέσουν σκουπίδια στα αποκατεστημένα  κύτταρα του ΧΥΤΑ και πολύ σωστά εξέφρασαν αυτή την άποψη. Το παράδοξο είναι ότι λίγες μέρες πριν είχαν ήδη ψηφίσει οι ίδιοι, στην εκτελεστική επιτροπή του ΕΔΣΝΑ, το "λίπασμα" του πατατοπαραγωγού  Άρη να "αποθηκευτεί" σε αποκαταστημένα σημεία του ΧΥΤΑ.

  Για να καταλάβουμε λίγο καλύτερα ας δούμε το παρακάτω βίντεο:

  Αυτό το καταπληκτικό "λίπασμα" από ότι φαίνεται δεν το αγκάλιασε όπως έπρεπε ο κόσμος με αποτέλεσμα να πρέπει να "αποθηκευτεί".  Μέχρι πρόσφατα ο χώρος "αποθήκευσης" του ήταν το ενεργό κύτταρο του ΧΥΤΑ  Φυλής ως υλικό εδαφοκάλυψης . Επειδή όμως η χωματερή γεμίζει επικίνδυνα έπρεπε να παρθεί απόφαση να "αποθηκευτεί" αλλού. Όπως είχαμε γράψει και στις 28 Μαΐου ο χώρος αυτός βρέθηκε και άρχισαν τα φορτηγά της ΗΛΕΚΤΩΡ να μεταφέρουν το "λίπασμα" εκεί και να σχηματίζεται το "Μαύρο Όρος".




 Θα μας πείτε βέβαια τι το κακό έχει να μεταφερθεί το "λίπασμα" αφού και με την σύμφωνη γνώμη του Δημήτρη Μπουραΐμη  κάπου έπρεπε  να γίνει  προσωρινή αποθήκευση, πρόσθετη κοσκίνιση, πρόσθετος έλεγχος των ποιοτικών παραμέτρων κτλ. όπως βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία.



Τελικά αν τελικά αν το "λίπασμα" δεν ήταν σκουπίδι τότε γιατί λίγες μέρες αργότερα θα έπρεπε να το "καμουφλάρουν" ;

   Καλά για τον πρώην, λίγο πολύ γνωρίζουμε για τις σχέσεις του με την ΗΛΕΚΤΩΡ που διαχειρίζεται το "λίπασμα",  εκείνο που μας κάνει εντύπωση είναι η σιωπή του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για το θέμα αφού μέχρι και σήμερα συνεχίζεται η "αποθήκευση"  του εκεί.
    Τελικά η απόφαση που πήρε χτες το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φυλής θα κάνει μαλλιά κουβάρια τον Τάκη με τον Άρη για το τι είναι σκουπίδι και τι λίπασμα ή θα γίνει διαχωρισμός ώστε το σκουπίδι να μην πηγαίνει στα αποκατεστημένα σημεία του ΧΥΤΑ αλλά το "λίπασμα" της ΗΛΕΚΤΩΡ να θάβεται κανονικά εκεί;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια