Μαυρίζει η Ζωφριά !!!


   Στην ανανέωση του οδοστρώματος κατά μήκος της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Ζωφριά  προχωρούν αυτό το διάστημα τα συνεργεία. Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης ξεκίνησαν και από τα δύο κομμάτια της λεωφόρου – από την ΜΑΚ και από το ύψος του Προαστιακού.
   Η παλιά άσφαλτος αφαιρείται και αντικαθίσταται με νέο οδόστρωμα, το οποίο θα καταστήσει τον δρόμο πιο λειτουργικό, άνετο και ασφαλή για τους διερχόμενους οδηγούς, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής.
    Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία για τους πολίτες που διέρχονται, αλλά και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, τα συνεργεία θα δουλεύουν κατά τις νυχτερινές ώρες (20.00 – 06.00).
 Κατά την έναρξη των εργασιών καθημερινά βρίσκονται ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάσης Σχίζας αλλά και σύμβουλος του Δημάρχου Χρήστου Παππού , Γιάννης Λιάκος. Όπως τονίζουν θα πρέπει οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι προσεκτικοί λόγω του φρεζαρισμένου οδοστρώματος που εκτείνεται σε μεγάλο μήκος για την ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια