Νέος θρίαμβος για τον Σύλλογο Δ.Α.Σ. και την πόλη του Ζεφυρίου


ΠΑΛΗ Δ.Α.Σ. ΖΕΦΥΡΙΟΥ
Νέος θρίαμβος για τον Σύλλογο και την πόλη του Ζεφυρίου από τους παλαιστές μας της ελληνορωμαϊκής και τον άξιο προπονητή τους, Διονύση Κατηφόρη!
Τέσσερις αθλητές μας κατέκτησαν 3 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Παιδικό Πρωτάθλημα Πάλης που διεξάγεται στη Λάρισα (02/06 για το στυλ της ελληνορωμαϊκής και 03/06 της ελευθέρας). Συγκεκριμένα:
Μάνος Νικολαΐδης (ασημένιο)
Ψύχας Δημήτρης (ασημένιο)
Τέσσας Ευτύχης (ασημένιο)
Παναγιώτης Αθανασιάδης (χάλκινο)
Δύο εξ' αυτών, μάλιστα κατόρθωσαν να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος και πρόκειται για τους Μάνο Νικολαΐδη και Δημήτρη Ψύχα!
Οι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές, μαζί με τους υπόλοιπους τρεις (Ιωσήφ Συρόπουλο, Λέχο Άγγελο και Κοσμά Θανάση) - από την αποστολή των επτά συνολικά αθλητών που εκπροσώπησαν τον Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου στη διοργάνωση - με τις Πανελλήνιες διακρίσεις της 4ης και 5ης θέσης σ' αυτή, οδήγησαν τον Σύλλογό μας στους 5 κορυφαίους στην Ελλάδα (!) και συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς άφησσν "πίσω" του 15 σπουδαίους και ιστορικούς παλαιστικούς Συλλόγους!
Η διοίκησή μας νιώθει ότι τα συγχαρητήρια και ευχαριστήρια μηνύματα είναι πολύ "φτωχά" πλέον, μπροστά στα κατορθώματα αυτής της ομάδας, που δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τις επιδόσεις της!
Οι πρόσφατες επιτυχίες των παλαιστών μας, αφιερώνονται στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Νικολαΐδη, ο οποίος δίνοντας έναν προσωπικό του "αγώνα", δεν κατάφερε για πρώτη φορά να παρευρεθεί κοντά τους μα βγήκε από αυτόν επίσης νικητής!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια