Με μεγάλη ανταπόκριση από μικρούς και μεγάλους το θερινό σινεμά στη Χασιά



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  
Με μεγάλη ανταπόκριση από μικρούς και μεγάλους το θερινό σινεμά στη Χασιά – Συνεχίζονται οι Προβολές
Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου στις θερινές προβολές των Σαββατοκύριακων στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου «Νίκος Λιάκος» της Δημοτικής Ενότητας Φυλής.
Η μαγεία της Μεγάλης Οθόνης αλλά και οι εξαιρετικές  επιλογές των έργων που προβάλλονται έχουν προσελκύσει μικρούς και μεγάλους με αποτέλεσμα το προηγούμενο Σάββατο με την «Εποχή των Παγετώνων» για τους μικρούς σινεφίλ αλλά και τη «Ρόζα της Σμύρνης» για τους μεγάλους να υπάρξει αναπάντεχη προσέλευση.

Τα ωραία ωστόσο  δεν σταματούν εδώ καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα με τα  «Προσεχώς» περιλαμβάνει, το Σάββατο 16 Ιουνίου τον «Ρατατούλη» για τα παιδιά στις 21:ΟΟ και στη συνέχεια τον «Μαγικό Καθρέφτη» για όλη την οικογένεια στις 22:15.
Εξαιρετική είναι και η επιλογή για την Κυριακή 17 Ιουνίου με το βραβευμένο  κι αγαπημένο των παιδιών «TOY STORY» με δύο προβολές. Η πρώτη στις 12 το μεσημέρι και η δεύτερη στις 6 το απόγευμα.
Όσο για τους μικρούς φίλους, εκτός από την μαγεία της κινηματογραφικής οθόνης,  τους περιμένουν και δωρεάν γευστικές απολαύσεις!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια