Έτοιμη για τους 30ους Αγώνες Γυμναστικής στην Κεφαλλονιά η Ομάδα Ενόργανης του Δήμου Φυλής



Έτοιμη για τους 30ους Αγώνες Γυμναστικής στην Κεφαλλονιά
η Ομάδα Ενόργανης του Δήμου Φυλής 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  
      Η Ομάδα Ενόργανης-Ακροβατικής Γυμναστικής του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής η “Πάρνηθα”  είναι καθόλα έτοιμη  να συμμετάσχει στους  30ους αγώνες της Κεφαλλονιάς ANNA POLATOY KEFALONIA GYM FESTIVAL”.
     Ο Πρόεδρος της “Πάρνηθας”  Γιώργος Μαυροειδής, καλωσόρισε την Ομάδα Ενόργανης Γυμναστικής,  μαζί με τις προπονήτριές τους Σοφία Σερέπα και  Αλεξάνδρα Κοντοθανάση, στην αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου “Μελίνα Μερκούρη” προκειμένου να τακτοποιήσουν  τις  τελευταίες εκκρεμότητες  για την αποστολή της Ομάδας στην Κεφαλλονιά.
     Τα παιδιά περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη καθώς το Νομικό Πρόσωπο  είχε φροντίσει  να παραδώσει σε κάθε αθλητή  σάκο και αθλητική εμφάνιση  ώστε η αποστολή να είναι  ομοιόμορφα ενδεδυμένη.
    Κοντά στην  ομάδα  βρέθηκε κι έδωσε  τις ευχές του  και  ο Δήμαρχος  Φυλής  Χρήστος Παππούς υποσχόμενος την ολόπλευρη στήριξή του και στο μέλλον. Ο Δήμαρχος επεσήμανε εξάλλου πως η στήριξη είναι δεδομένη μέσω του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής που και σε αυτό το εγχείρημα, καλύπτει  εξ ολοκλήρου  τα έξοδα αποστολής.
Καλή επιτυχία


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια