ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 17ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

         

                                  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
      Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 2-7-2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:30, για να συζητήσουμε στην με αρ. 17 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα πιο κάτω θέματα :
1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φυλής για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 2.300.000 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
2. Επικύρωση του υπ΄αριθμ. 1/21-6-18 πρακτικού της Φορολογικής Επιτροπής που αφορά ενστάσεις τελών ύδρευσης.
3. Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε άπορους δημότες μας.
4. Έγκριση του 1ου Συγκριτικού Πίνακα για τις εργασίες: «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ» (ΑΡ. ΜΕΛ. 329/16)
5. Έγκριση γνωμάτευσης του ΤΣΔΕΠΑ του 1ου ΠΚΤΜΝΕ , του 1ου ΑΠΕ και της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ», Α.Μ. 5/2017.
6. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 68/2018 μελέτης: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΩΝ ΛΟΓΩ ΡΥΜΟΤΟΜΙΑΣ», 3η τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και τρόπος εκτέλεσης.
                                                                                          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                          ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ-ΠΕΡΙΣΟΡΑΤΗ ΖΩΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια