ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΥΛΗΣ:Κάτω τα χέρια από την Λαϊκή Κατοικία.





Κάτω τα χέρια από την Λαϊκή
Κατοικία.
Συνάδελφοι,συναδέλφισσες
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,  μετά τα μέτρα εξασφάλισης της υφαρπαγής της λαϊκής κατοικίας από τις τράπεζες με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, προχωρά ακόμα παραπέρα με την απόφαση για κατασχέσεις ακινήτων για χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Είναι μία απόφαση που βάζει σε άμεσο κίνδυνο την πλειοψηφία των λαϊκών οικογενειών, σε μία περίοδο που τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία ξεπέρασαν τα 105 δις ευρώ, με το 80% αυτών να είναι ποσά μέχρι τις 3000 ευρώ και τις κατασχέσεις να ξεκινάν από τα 500 ευρώ οφειλής.
Η  Λαϊκή Επιτροπή φυλής καλεί όλους τους εργαζόμενους ,τους συνταξιούχους , τους επαγγελματοβιοτέχνες  να συντονίσουν την δράση τους, και να γίνουν στήριγμα όλων όσων κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πολυκατοικία να δημιουργηθεί κίνημα αλληλεγγύης.
Καλούμε όλους όσους έχουν πρόβλημα με χρέη να μην νιώθουν μόνοι τους , να απευθύνονται στα σωματεία τους , στη Λαϊκή Επιτροπή  Φυλής . Δεν φταίνε αυτοί αλλά οι εκάστοτε κυβερνήσεις και οι πολιτικές τους που συνέτριψαν μισθούς, δικαιώματα των εργαζομένων και εξαπέλυσαν φοροκαταιγίδα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί η λαϊκή οικογένεια να πληρώσει τις υποχρεώσεις της, ούτε καν να καλύψει τις βασικές ανάγκες της.
Τα γραφεία της Λαϊκής Επιτροπής θα είναι καθημερινά ανοιχτά από τις 6.30 μ.μ.- 8 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Τα σωματεία και οι φορείς που συμμετέχουν:
Συνδικάτο Οικοδόμων (Παράρτημα Μενιδίου – Φυλής)
Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων (Παράρτημα Μενιδίου – Φυλής)
Ένωση ΕΒΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου
Σύλλογος Γυναικών Άνω Λιοσίων (ΟΓΕ)
Σύλλογος Γυναικών Ζεφυρίου (ΟΓΕ)
Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Α. Λιοσίων – Ζεφυρίου - Καματερού

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια