Γιώργος Κρητικός: Ήρεμες και απόλυτα επιτυχημένες εκλογές της Ν.Δ.



  Από τις ήρεμες και απόλυτα επιτυχημένες εκλογές της Ν.Δ. για ανάδειξη Διοικήσεως στην Τοπική Επιτροπή του Δήμου μας και συνέδρων. 
 Ευχαριστώ όλους για την απόλυτα ήσυχη και σωστή διεξαγωγή της διαδικασίας, για όλους εμάς που μετείχαμε σε αυτήν την διαδικασία, παρά των κακό χειρισμό κάποιων, του όλου γεγονότος, αρκετό διάστημα πριν την ημέρα των εκλογών, όλα ήταν άψογα. Θέλω να πω ένα μεγάλο Μπράβο σε όλους τους υποψήφιους, και σε όσους εξελέγησαν καλή και εποικοδομητική θητεία. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ, ιδιαιτέρως τον Μαρίνο τον Σαρλά, να του Ευχηθώ καλή και Εποικοδομητική θητεία και λόγω πείρας των προτρέπω να κάνει σαν Πρόεδρος τέσσερα πράγματα: 
1ον) Να μην ξεχάσει ποτέ ποίοι δούλεψαν μαζί του για να φτάσει σε αυτήν την Περιφανή νίκη.
2ον) Να ακούει καθ΄ όλη την διάρκεια της θητείας του όλους.
3ον) Να αποφασίζει, αφού έχει ακούσει όλους, μόνος του. Με Μεγάλη προσοχή, κατόπιν ωρίμου σκέψεως, και βασικά ποτέ εν θερμό. Επίσης να παίρνει αποφάσεις μαζί με όλους τους νεοεκλεγέντες και η όλοι λειτουργία των όσων του έχουν εμπιστευτεί, σαν κύριο γνώρισμα να έχει τις Δημοκρατικές διαδικασίες. Διότι κανείς δεν είναι παντογνώστης, ούτε αλάνθαστός. Επίσης δεν έχει ανάγκη από κανένα Καθοδηγητή ή Κουμανταδόρο, εγώ πιστεύω ότι μόνος του τα καταφέρνει πολύ καλά.   
4ον)Δουλειά και μόνον δουλειά.  
 Στον κ. Δημήτρη Σκρέκα έχω να πω ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο για αυτόν, διότι σήκωσε στις πλάτες του, λάθη και σκοπιμότητες άλλων, που επειδή ήταν πολλά και μεγάλες, έφεραν σαν επόμενο, το κακό αποτέλεσμα. Πιστεύω αυτή η συγκεκριμένη ήτα να συνετίσει μερικούς και να τους οδηγήσει να σκεφτούν πιο ώριμα και χωρίς σαν κύριο μέλημά τους να έχουν την δίκη τους προβολή και το δικό τους συμφέρον, διότι αυτούς που κάνουν το λάθος να τους πιστέψουν τους οδηγούν στον αφανισμό. 
Τελικά θα ήθελα ακόμη να πω ένα μεγάλο Μπράβο σε όσους εξελέγησαν και να τους ευχηθώ καλή και εποικοδομητική θητεία.
     


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια