Καταγγελία της Λαϊκής Επιτροπής Φυλής


ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΥΛΗΣ

(Σωτήρη Πέτρουλα 20, Πλατεία Δημαρχείου, Άνω Λιόσια – Τηλέφωνο: 2102484797)


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Τα Σωματεία και οι Φορείς του Δήμου Φυλής καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή του Δήμου μας, γιατί δια στόματος της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκε να παραχωρήσει την αίθουσα του Δήμου ώστε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη σωματείων και φορέων όλων των γειτονικών Δήμων με θέμα την κλιμάκωση του αγώνα για το ζήτημα της χωματερής.
Μάλιστα η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου χρησιμοποίησε φτηνές δικαιολογίες ώστε να μην παραχωρήσει την αίθουσα στα Σωματεία και τους Φορείς. Επικαλέστηκε απόφαση που δεν επιτρέπει να παραχωρείται η αίθουσα τις καθημερινές, ενώ όλοι ξέρουμε ότι πολλές φορές στο παρελθόν έχει δοθεί η αίθουσα και πρόσφατα (Δευτέρα 12 Μάρτη) φιλοξενήθηκε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλήτρια την Υπουργό Θεανώ Φωτίου. Φαίνεται η απόφαση εφαρμόζεται επιλεκτικά….!
Γίνεται φανερό ότι Δημοτική Αρχή (ΝΔ) και Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν αναλάβει το βρώμικο ρόλο για τη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής που στην περιοχή μας γεννάει φτώχεια – ανεργία – υποβάθμιση και χωματερές.
Ο λαός θα τους απαντήσει!
Με τη μαζική συμμετοχή του στην κινητοποίηση
την Κυριακή 6 Μάη στις 11:30 π.μ. στην πλατεία Άνω Λιοσίων
με αίτημα να κλείσει τώρα η χωματερή.
Αλλά και με τη μαζική συμμετοχή του στη σύσκεψη των Σωματείων και των Φορέων όλων των γειτονικών Δήμων την Παρασκευή 11 Μάη και ώρα 20:00 στα Άνω Λιόσια για να αποφασίσουμε την κλιμάκωση του αγώνα (σύντομα θα ανακοινώσουμε το χώρο της Σύσκεψης).
Σωματεία και Φορείς που υπογράφουν :
Συνδικάτο Οικοδόμων (Παράρτημα Μενιδίου – Φυλής)
Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων (Παράρτημα Μενιδίου – Φυλής)

Ένωση ΕΒΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου

Σύλλογος Γυναικών Άνω Λιοσίων (ΟΓΕ)
Σύλλογος Γυναικών Ζεφυρίου (ΟΓΕ)
Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Α. Λιοσίων – Ζεφυρίου – Καματερού

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια