Στην φίμωσή σας χαμογελάμε και προχωράμε μπροστά


                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις προγραμματικές θέσεις της παράταξης μας και στην μεθοδική δουλειά απαντούν με  φίμωση!
Αυτή είναι η Δημοκρατία τους!
Η αλήθεια είναι πως αυτό που συμβαίνει με την Δημοτική Παράταξη «Αυγή για την Φυλή» δεν το περιμέναμε ούτε και εμείς όταν ξεκινούσαμε.
Μέσα σε μόλις 15 ημέρες «περπατήσαμε χιλιόμετρα» στον μαραθώνιο ταξίδι διεκδίκησης του Δήμου για τις δημοτικές εκλογές του 2019!
Καταρτίσαμε πρόγραμμα που το επικαιροποιούμε καθημερινά.
Άπαντα τα στελέχη της παράταξης ενημερώνονται για τα προβλήματα του Δήμου και καταθέτουν λύσεις, τεκμηριωμένη και κοστολογημένες.
Δημιουργούμε πυρήνες επικοινωνίας με τον κόσμο…
ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!
Εκπαιδεύουμε στελέχη, αποκτούμε εμπειρία, διεκδικούμε το καλύτερο για τον Δήμο μας, και δεν περιμένουμε να μάθουμε στου «κασίδη  το κεφάλι».
Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι να παρουσιάσουμε στον κόσμο τις ιδανικές λύσεις και να του δώσουμε ξανά την δυνατότητα να ονειρευτεί για τον τόπο του, να του δώσουμε την δυνατότητα να απεγκλωβιστεί από τα αδιέξοδα που του έχουν επιβάλλει ανίκανες διοικήσεις, να του δώσουμε δυνατότητα να υπερασπιστεί το δικαίωμα του για ζωή, να αναβαθμίσουμε την περιουσία του σε έναν καλύτερο, πράσινο, ασφαλή, καθαρό Δήμο!
Όλη αυτή η προετοιμασία, δημιούργησε πανικό σε ορισμένους παλαιοκομματικούς πολιτικάντηδες που ενάμιση χρόνο πριν τις εκλογές φόρεσαν κουστούμι και «αναζητούν ψήφους» πριν ακόμη φτιάξουν τα γραφεία της παράταξης τους και πριν ακόμη βάλουν έστω και μια γραμμή στο πρόγραμμα τους.
Έχουν ηττηθεί πριν ακόμη βγούμε στα πεζοδρόμια και στις πλατείες όπου εκεί δεν θα μπορούν να μας φιμώσουν.
Καλούμε τον κόσμο να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα μας!
Έτσι κι αλλιώς δεν θα διαβάσει για εμάς σε κανένα τοπικό, δοτό ή διεφθαρμένο blog ενώ η σελίδα μας στο facebook κάθε δεύτερη μέρα καταγγέλεται από τους κουστουμαρισμένους κατευθυνόμενους «υποψήφιους»…
Και αυτό είναι προς τιμήν μας!
Πολίτες της Φυλής… Δώστε δύναμη στην δύναμή σας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια