Σε εκλογικούς ρυθμούς η τοπική οργάνωση της Ν.Δ.


    Σε εκλογικούς ρυθμούς μπαίνει η τοπική οργάνωση της Ν.Δ. αφού αύριο Κυριακή 13-5 θα προσέλθουν στις κάλπες, για ανάδειξη  Προέδρου και μελών τις ΔΗΜ.Τ.Ε. Φυλής καθώς και για την ανάδειξη Συνέδρων Δυτ. Αττικής, τα μέλη και φίλοι του κόμματος.  
   Την θέση του Προέδρου διεκδικούν ο νυν πρόεδρος Μαρίνος Σαρλάς αλλά και ο "ντόπιος", όπως τον προσφωνούν ορισμένοι, Δημήτρης Σκρέκας. Οι δύο  υποψήφιοι πρόεδροι είναι νέα παιδιά με φρέσκες ιδέες που ενδεχομένως να βοηθήσουν με την εκλογή τους την παράταξη στην οποία ανήκουν αλλά και την περιοχή μας. Από την άλλη παρατηρούμε τις παλιές πρακτικές αλλά και απόψεις που λένε ψηφίστε τον "ντόπιο", οι οποίες μόνο κακό μπορούν να κάνουν στον υποψήφιο αλλά και στην παράταξη που ανήκει. Θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν χρειαστεί στο μέλλον να πάρουν θέση αυτοί υπέρ του "ντόπιου" ή του "ξένου" θα έχουν και τότε την ίδια άποψη ή τότε θα είναι άλλα τα κριτήρια επιλογής; 
  Άλλωστε η επιτυχημένη πορεία του Μαρίνου Σαρλά  σαν πρόεδρος αλλά και σαν αναπληρωτής δήμαρχος έχει τύχει θετικής κριτικής από τα μέλη του κόμματος και από τους κατοίκους που μόνο "ξένο" δεν τον  θεωρούν. Το προσωνύμιο "χαμογελαστό παιδί" που του έχουν προσάψει, δείχνει και την αγάπη και την εκτίμηση που του έχουν οι συμπολίτες του. Το χαμηλό προφίλ που κρατάει με τις κινήσεις του αλλά και η συμπεριφορά του είναι αυτά που μπορούν να προσελκύσουν ψηφοφόρους στη ΝΔ  από άλλους πολιτικούς χώρους. 
    Η ενεργοποίηση των περίπου 1.800 ψηφοφόρων για την παραπάνω εκλογική διαδικασία δείχνει και το ενδιαφέρον που υπάρχει για αυτήν, γι΄αυτό το Παράπονο Φυλής θα παρακολουθεί από κοντά την εκλογική διαδικασία και θα σας ενημερώσει έγκυρα και έγκαιρα για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν.  
      
   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια