ΚΟ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ : Πρόκληση οι δηλώσεις του δημάρχου Φυλής ότι εκμηδενίστηκε η εγκληματικότητα


«Οι δηλώσεις του δημάρχου Φυλής στην κρατική τηλεόραση ότι στην περιοχή μας "εκμηδενίστηκε η εγκληματικότητα" και ότι "με τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου καταπολεμήθηκε η φτώχεια" αποτελούν πρόκληση και δικαιολογημένα εξοργίζουν το λαό και τη νεολαία της περιοχής», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΚΟ Φυλής του ΚΚΕ.
Σημειώνει ότι «η Δημοτική Αρχή που στηρίχτηκε από τη ΝΔ και πρόσφατα απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, διά στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού, επιχειρεί για ακόμη μία φορά να καθησυχάσει τον εργατικό - λαϊκό κόσμο της περιοχής, αντιστρέφοντας την πραγματικότητα, διότι φοβάται ότι η δικαιολογημένη αγανάκτηση που νιώθει θα μετατραπεί σε δύναμη αγώνα.
Ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ετοιμάζεται για νέο χτύπημα στα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, διατηρώντας όλο το "μνημονιακό" οπλοστάσιο, η Δημοτική Αρχή υπόσχεται συσσίτια για να μας κλείσει το στόμα. Την ίδια στιγμή, όλα τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα της περιοχής, όπως η ανεργία, η κακοπληρωμένη δουλειά, ο "καρκίνος" της χωματερής, η παντελής έλλειψη αντιπλημμυρικής - αντισεισμικής - αντιπυρικής προστασίας, το υποβαθμισμένο δίκτυο συγκοινωνιών είναι παρόντα και έχουν φαρδιά - πλατιά την υπογραφή της αντιλαϊκής πολιτικής που στηρίζει η Δημοτική Αρχή.
Αποδεικνύεται καθημερινά ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, παρά τις επιμέρους διαφορές τους, συμφωνούν στο βασικό στόχο που είναι η εξασφάλιση της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, με το λαό να είναι καταδικασμένος στη φτώχεια και στην ανεργία. Οι κοκορομαχίες τους δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός ότι πάνε χέρι - χέρι στην προσπάθεια εξαπάτησης του λαού και καλλιέργειας ψεύτικων προσδοκιών.
Ο λαός και η νεολαία της περιοχής έχει μεγάλη εμπειρία διαχρονικά από τις κυβερνήσεις, τις περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές. Δεν έχει να προσμένει τίποτα από την πολιτική που υλοποιούν.
Είναι ώρα να κάνουμε κριτήριο το σύνολο της ζωής μας. Δεν έχουμε δύο ζωές για να τους χαρίσουμε αυτή.
Όλοι στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 30 Μάη με το ΠΑΜΕ.
Όλοι στην κινητοποίηση σωματείων και φορέων στις 6 Ιούνη για να κλείσει άμεσα το αίσχος της χωματερής».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια