Φορολοταρία: Αναρτήθηκαν στο «aade.gr» οι λαχνοί για την κλήρωση


Αναρτήθηκαν ήδη από την ΑΑΔΕ, στο aade.gr, οι λαχνοί που έχουν συγκεντρώσει οι φορολογούμενοι και που θα λάβουν μέρος στην κλήρωση της φορολοταρίας για τις συναλλαγές Απριλίου
Σήμερα στις 6μμ θα διεξαχθεί η νέα δημόσια κλήρωση για τις συναλλαγές του Απριλίου 2018, όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Η φορολοταρία αφορά δαπάνες που κάνουν οι φορολογούμενοι με κάρτες και άλλα ηλεκτρονικά μέσα συναλλαγών και θα αναδείξει τους 1.000 τυχερούς που θα λάβουν από 1.000 ευρώ έκαστος.
Οι φορολογούμενοι θα μπορούν λίγο μετά τις 18:00 να πληροφορηθούν για τους τυχερούς μέσα απο την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο ΤΑΧΙS.
Υπενθυμίζουμε ότι για τον αριθμό των λαχνών ισχύει:
Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ. Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ. Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1 . 000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ. Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1 . 001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ. Όπου απαιτείται στρογγυλοποίηση, αυτή γίνεται στον πλησιέστερο μεγαλύτερο ακέραιο
Η επόμενη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου 2018

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια