Μεγάλη νίκη του Μαρίνου με 59%.



  Στις 5 Μαΐου που έκλεισε το μητρώο μελών του κόμματος της ΝΔ για τις εκλογές για ανάδειξη  Προέδρου και μελών τις ΔΗΜ.Τ.Ε. Φυλής καθώς και για την ανάδειξη Συνέδρων Δυτ. Αττικής, κανείς δεν περίμενε ότι τα μέλη που θα εγγράφονταν για να ψηφίσουν  θα  έφταναν τα 1800 άτομα.
  Ο Μαρίνος Σαρλάς με δύο συνεχόμενες θητείες θα διεκδικούσε και την τρίτη έχοντας απέναντί του αυτή τη φορά ακόμη ένα νέο σε ηλικία στέλεχος της ΝΔ, το Δημήτρη Σκρέκα. Οι πρώτες εκτιμήσεις μίλαγαν για μια διαφορά μεταξύ τους που ίσως να άγγιζε τις 10 μονάδες υπέρ του Μαρίνου.
  Αν και πολλοί υποστήριζαν τότε ότι δεν θα πήγαιναν ούτε τα μισά εγγεγραμμένα μέλη να ψηφίσουν, τελικά όταν έκλεισαν οι κάλπες διαψεύστηκαν αφού  1550 ψηφοφόροι (ποσοστό συμμετοχής 85%) έδωσαν το παρόν στη ψηφοφορία της 13ης Μαΐου.
  Σύμφωνα με  πληροφορίες ο Μαρίνος Σαρλάς συγκεντρώνει 914 ψήφους (ποσοστό 59%) ενώ ο έτερος διεκδικητής Δημήτρης Σκρέκας 568 ψήφους(ποσοστό 36,6%), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του δεύτερου στο νέο ΔΗΜ.Τ.Ε.,  αφού σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ.9  της εκλογικής εγκυκλίου θα έπρεπε να έχει το 40% των έγκυρων ψηφοδελτίων για να εκλεγεί τακτικό μέλος επιπροσθέτως των μελών που εκλέγονται.
 Ο Μαρίνος Σαρλάς για την τρίτη συνεχόμενη θητεία του έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Φίλες και φίλοι,
μετά το αποτέλεσμα των εκλογών στη ΝΔ νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για την από καρδιάς στήριξή σας που με έφερε για τρίτη φορά στη θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. 
Το υψηλό ποσοστό με επιφορτίζει με ευθύνη ώστε να αποδειχθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. 
Θέλω επίσης να συγχαρώ το συνυποψήφιό μου Δημήτρη Σκρέκα για τον έντιμο αγώνα που έδωσε. 
Χρέος όλων μας είναι να βαδίσουμε ενωμένοι για να εκφράσουμε από κοινού τις προτάσεις και απόψεις της τοπικής κοινωνίας για το καλό του Δήμου και της Χώρας μας.
Με εκτίμηση
Μαρίνος Σαρλάς
Πολιτικός Μηχανικός
Αναπλ. Δήμαρχος Φυλής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια