Με κορυφαία ονόματα του Ελληνικού Μπάσκετ το 2ο 3X3 Street Ball του Δήμου Φυλής





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και σπουδαία  ονόματα του μπάσκετ διεξήχθη   στο Δήμο Φυλής το 2ο 3Χ3 Street Ball.
Οι διήμερες αθλητικές εκδηλώσεις που είχαν τεθεί υπό την αιγίδα της FIBA και διεξήχθησαν  υπό τους ήχους έντονων μουσικών ρυθμών σκορπίζοντας νεανικό αέρα στην καρδιά της πόλης των Άνω Λιοσίων, κορυφώθηκαν θεαματικά!
Στο επίκεντρο βρέθηκαν δύο κορυφαία ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ τα οποία και τιμήθηκαν για την παρουσία τους από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού η «Πάρνηθα» Γιώργο Μαυροειδή.
Ο Δήμαρχος προσφέροντάς του τιμητική πλακέτα, έδωσε τις ευχές του για παγκόσμιες διακρίσεις στον κορυφαίο αθλητή του μπάσκετ Γιώργο Παπαγιάννη
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 20 χρονος καλαθοσφαιριστής , που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ και έχει ύψος 2.17, υπήρξε στέλεχος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων  που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης εφήβων το 2015. Συμμετείχε στα Draft του 2016 και επελέγη 13ος στον 1ο γύρο από τους Phoenix Suns, που όμως αργότερα ανταλλάχθηκε στους Sacramento Kings. Η θέση που κατέλαβε στο ΝΒΑ ντραφτ είναι η υψηλότερη από Έλληνα καλαθοσφαιριστή.

Εμβληματική και φέτος εξάλλου, υπήρξε η παρουσία του Βασίλη Σκουντή ο οποίος τιμήθηκε από τον Γιώργο Μαυροειδή για την μακρόχρονη παρουσία του στον δημοσιογραφικό χώρο του Ελληνικού μπάσκετ.
Ο Βασίλης Σκουντής έδωσε τα εύσημα  για την διοργάνωση του  2ου  3Χ3 Street ball, τονίζοντας πως θα βρίσκεται πάντα κοντά στο Δήμο Φυλής.


Εξαιρετική υπήρξε και η παρουσίαση της εκδήλωσης από την Έλενα Κρεμλίδου, ενώ οι νικητές είχαν την τιμητική τους με ξεχωριστά δώρα.

Για την Α Θέση: Εισιτήρια για το Final Four Μόσχας
Για τη Β Θέση: Αθλητικές φόρμες και μπουφάν και …
Για τη Γ Θέση: Αθλητικά Παπούτσια

Και του χρόνου!

Ακολουθούν βίντεο με  τις τιμητικές βραβεύσεις που  παραχώρησε ευγενώς το «Λάμψη TV» και ο κ. Κώστας Κολυβάς














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια