Σε τούτα εδώ τα χώματα κακιά σκουριά δεν πιάνει! - Δελτίο Τύπου Ελληνικής Αυγής για την Φυλή


Η «Ελληνική Αυγή», είναι ο αυτοδιοικητικός βραχίονας του «Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή».

Στην «Ελληνική Αυγή» μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε πολίτης, οποιασδήποτε πολιτικής προέλευσης, χωρίς να είναι απαραίτητα και μέλος του κόμματος της Χρυσής Αυγής, αρκεί να αποδέχεται το πρόγραμμα μας και να έχει διάθεση για σκληρή εργασία χωρίς ωράριο...!

Στην «Ελληνική Αυγή» δεν είμαστε πολιτικάντηδες.
Μας ενδιαφέρουν οι τοπικές κοινωνίες και τα προβλήματα τους, τα οποία, βεβαίως, τα διυλίζουμε και τα αντιμετωπίζουμε μέσω της ιδεολογίας μας, γιαυτό και κάνουμε την διαφορά, γιαυτό και δημιουργούμε τον τρόμο στους κλέφτες και τους ψεύτες οι οποίοι πολιτεύονται με τον τρόπο που έχουμε δει στο δήμο όλα τα προηγούμενα χρόνια!

Στην Ελληνική Αυγή, δεν έχουμε «υποψήφιους»...
Ασχέτως των διαφόρων ονομάτων που αναλαμβάνουν θέσεις...
Συμβόλαια δεν υπογράφουμε με κανέναν.
Ούτε δεσμεύσεις έχουμε, ούτε υποχρεώσεις έχουμε σε κανέναν απολύτως!
Όλοι αξιολογούμαστε για την γενικότερη προσφορά μας.

Ο καθένας στην ομάδα εργασίας του, ως επικεφαλής, ή κάτω από τον επικεφαλής του, εργάζεται, συνεννοείται, εισηγείται, ενημερώνει τους συναδέλφους του και τον Λαό που περιμένει λύσεις!
Δουλεύουμε σκληρά, μεθοδικά, αγκαλιάζουμε τα προβλήματα του τόπου μας, ενδιαφερόμαστε για τους πολίτες και τις δυσκολίες τους.
Δεν είμαστε για τις αργίες και τις τιμές!
Δεν είμαστε για τα "μπράβο" και τα "ζήτω".

Ξεκινάμε ενάμιση χρόνο πριν τις εκλογές, παρουσιάζοντας ήδη στοιχεία από το πρόγραμμα μας που το επικαιροποιούμε, το τεκμηριώνουμε, το κοστολογούμε!
Με την παρουσία μας στα κοινά δίνουμε την δυνατότητα στην έντιμη κοινωνία να λυτρωθεί από τους δυνάστες της, που έκλεψαν και χρέωσαν τον τόπο, υποβάθμισαν την ποιότητα ζωής μας, υποβάθμισαν το περιβάλλον μας, παζάρεψαν την υγεία μας , παζάρεψαν την ασφάλεια μας και την ασφάλεια των παιδιών μας.

Λέμε στους διάφορους καλοθελητές που μας προσεγγίζουν με δόλο πως δεν ψάχνουμε «ψήφους» επί πληρωμή για να εξασφαλίσουμε εμείς την καρέκλα μας και εκείνοι το μπαξίσι τους, ή μια υπόσχεση για βόλεμα!

Αυτοί οι ψήφοι δεν μας αφορούν...

Σε όσους μας υβρίζουν, τους λέμε πως δεν καταλαβαίνουμε από τα λόγια τους...
Σε όσους μας απειλούν, τους λέμε πως ξέρουμε να τιμούμε τα θύματα μας...
Σε όσους γραφικούς επιμένουν να μας "καταγγέλλουν" στην τοπική κοινωνία ως "φασίστες και ρατσιστές" και όλα τα άλλα ευτραφή και ανόητα, νομίζοντας πως μας προσβάλλουν, τους λέμε πως προτιμούμε να μας αποκαλούν φασίστες,  όχι όμως κατσαπλιάδες, όχι συμμορίτες, όχι άθεους, όχι ψεύτες, όχι κλέφτες!

Εμείς δεν κλέψαμε τα χρήματα του λαού. 

Τα επιστρέψαμε μέσω δράσεων αλληλεγγύης σε εκατοντάδες χιλιάδες 'Ελληνες, σε όλη την χώρα, γιατί για εμάς η αξιοπρέπεια του Έλληνα είναι αδιαπραγμάτευτη!

Είμαστε εμείς οι ίδιοι, που συμμετείχαμε στο γραφείο της Χρυσής Αυγής στην περιοχή μας, όπου στα δυο χρόνια λειτουργίας του δώσαμε δεκάδες τόνους τροφίμων σε χιλιάδες Έλληνες της περιοχής μας.
Από τότε που έκοψαν παράνομα και καταχρηστικά τη χρηματοδότηση του κόμματος μας, πιο άλλο κόμμα είδατε εσείς, σε τοπικό και διευρυμένο επίπεδο, να κάνει διανομές τροφίμων με σεβασμό, καθαριότητα και αξιοπρέπεια;
Θυμάμαι ένα από τα παλικάρια που φορούσαν με καμάρι την μαύρη μπλούζα σε μια από τις διανομές τροφίμων που λιποθύμησε επάνω στο πάθος του να προσφέρει στους άλλους.

Χωρίς νερό και τροφή, ώρες σκληρής δουλειάς κάτω από τον ήλιο για να δώσει ακόμη και το υστέρημα του σε κάποιον από τους χιλιάδες Έλληνες αφήνοντας στην άκρη τα δικά του οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα ...

Τόσο αιρετικοί είμαστε εμείς οι «φασίστες-ρατσιστές-ναζί-δολοφόνοι-τραμπούκοι-μπράβοι-κλπ» όπως μας αποκαλούν οι πραγματικοί φασίστες-ρατσιστές-ναζί-δολοφόνοι-τραμπούκοι-μπράβοι κλπ...!

Υποσχόμαστε σε όλους πως δεν θα υπαναχωρήσουμε χιλιοστό από τις θέσεις μας.
Όπου βρούμε γόνιμο έδαφος για συνεργασία, δεν έχουμε αγκυλώσεις, έχουμε όμως πρόγραμμα που θα πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους!

Στους κλέφτες και στους ψεύτες λέμε πως ερχόμαστε, στους πολίτες λέμε πως θα είμαστε δίπλα τους σε ότι μας χρειαστούν...






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια