Καταγγελία Λαϊκής Συσπείρωσης Φυλής



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Η δημοτική αρχή Φυλής του κ. Παππού, μέσω της Δ.Ε. Ζεφυρίου, διοργανώνει εκδήλωση τιμής για όλους όσοι ήταν δημοτικοί σύμβουλοι από το 1967 ως το 2010, χρονιά  που το Ζεφύρι εντάχθηκε στο Δήμο Φυλής. Για το λόγο απεστάλη από τη δημοτική αρχή και σχετική επιστολή.
Η Λαϊκή Συσπείρωση έκανε παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο και κάλεσε τον Δήμαρχο και την παράταξη του να κάνει το αυτονόητο: να εξαιρέσει από πρόσκληση τους διορισμένους από τη Χούντα δημοτικούς συμβούλους. Η δημοτική αρχή αρνήθηκε, προφανώς γιατί θέλει να διατηρεί διαύλους επικοινωνίας με τους φασίστες και τους υμνητές της Χούντας. 
Καταγγέλλουμε στο λαό του δήμου Φυλής τη στάση της διοίκησης του δήμου.  
Πέρα από την πρόκληση της δημοτικής αρχής, θεωρούμε ότι έτσι και αλλιώς οι εκλεγμένοι στην τοπική διοίκηση δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Στα δημοτικά συμβούλια εκπροσωπούνται πολιτικές και αντιλήψεις. Υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που είναι στο πλευρό του εργαζόμενου λαού, πρωταγωνιστούν στις λαϊκές κινητοποιήσεις. Υπάρχουν από την άλλη δημοτικοί σύμβουλοι που στηρίζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων διαχρονικά και της σημερινής, που βάζουν πλάτη για το γονάτισμα του λαού.
Με την ευκαιρία,  οφείλουμε να αναφερθούμε στη δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Κώστα Λιάρο,  που εκλεγόταν για πέντε τετραετίες Κοινοτάρχης και Δήμαρχος με  τη στήριξη του ΚΚΕ και με την καθοριστική αγωνιστική συμβολή της μεγάλης πλειοψηφίας των Ζεφυριωτών έκανε έργα που αναβάθμισαν την ποιότητα ζωής των λαϊκών νοικοκυριών που κατοικούν στην πόλη μας όπως ρυμοτομία, παιδικές χαρές, ελεύθεροι χώροι, αγωγοί όμβριων κ.α.
Καλούμε τους Ζεφυριώτες και συνολικά το λαό της Φυλής να βγάλουν  συμπεράσματα και από αυτήν ενέργεια της δημοτικής αρχής. Να οργανώσουν τον αγώνα τους και να παλέψουν για τη ζωή που τους αξίζει, χωρίς ανεργία, φτώχεια, υποβάθμιση  και χωματερή.  
Ο λαός έχει τη δύναμη και πρέπει να πιστέψει σε αυτήν!    

                                                                                                Λαϊκή Συσπείρωση
                                                                                        Φυλής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια