Γιάννης Μαυροειδάκος : Χαμένες μάχες είναι μόνο αυτές που δεν δίνονται




Αγαπητές και αγαπητοί κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου έχετε ήδη πληροφορηθεί ότι από την Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 επαναλειτουργεί το Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Ζεφύρι.
Έχω πει πολλές φορές και δεν θα σταματήσω να το επαναλαμβάνω ότι χαμένες μάχες είναι μόνο αυτές που δεν δίνονται.
Αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι ο αγώνας για να παραμείνει το Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Ζεφύρι ήταν χαμένος και πως ότι κάναμε ήταν για τα μάτια του κόσμου.
Τα ίδια ακριβώς έλεγαν για το Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου και για την επαναλειτουργία της Λεωφορειακής Γραμμής 735.

Και στις τρεις περιπτώσεις όμως ευτυχώς για τον τόπο δεν δικαιώθηκαν.
Είναι αλήθεια ότι ο αγώνας για την παραμονή του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Ζεφύρι δεν σταμάτησε ποτέ από την διοίκηση του Δήμου μας.
Από τον Οκτώβριο του 2016 μέχρι και σήμερα, ακόμα και όταν όλοι σχεδόν το είχαν πάρει απόφαση και πίστευαν ότι τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει, εμείς συνεχίσαμε να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε αυτή την άδικη για τον τόπο μας απόφαση.
Πρέπει να ευχαριστήσω για την επαναλειτουργία του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Ζεφύρι:
Τον Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού, για τις ενέργειές του και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε προκειμένου να χειριστώ μέχρι τέλους, μαζί με τους συναδέλφους μου Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους το θέμα του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Ζεφύρι.
Τους κατοίκους και τους εκπροσώπους των Συλλόγων, Φορέων και Δημοτικών παρατάξεων του τόπου μας, οι οποίοι άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συνυπέγραψαν το ψήφισμα διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον τόπο μας.
Τον Βουλευτή Αττικής κ. Μπούρα Αθανάσιο ο οποίος άμεσα έφερε το θέμα στη Βουλή των Ελλήνων και είμασταν σε ανοικτή επικοινωνία μέχρι να υπάρχει θετική εξέλιξη στο δίκαιο αίτημά μας.
Τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Γιάννη Δραγασάκη ο οποίος αναγνωρίζοντας και κατανοώντας το δίκαιο αίτημά μας ενήργησε άμεσα και αποτελεσματικά προκειμένου να επαναλειτουργήσει το Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Ζεφύρι,
και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη ο οποίος στην επικοινωνία που είχαμε αναγνώρισε την ειλικρινή προσπάθειά μας να συνεργαστούμε για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Ζεφύρι, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του τόπου μας.
Συνδημότησσες και συνδημότες της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου να είσαστε σίγουροι ότι κάναμε και θα συνεχίσουμε κάνουμε όλοι μαζί, Δημοτική Αρχή και κάτοικοι, ότι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίζουμε τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα του τόπου μας.

Μαυροειδάκος Ιωάννης 
Αντιδήμαρχος Δ.Ε Ζεφυρίου 
Δήμου Φυλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια