Απέκλεισαν το Δημαρχείο Φυλής (VIDEO - ΦΩΤΟ)


Σε αποκλεισμό του Δημαρχείου Φυλής στα Άνω Λιόσια προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης 6 Μάρτη σωματεία και φορείς της περιοχής, που όλο το προηγούμενο διάστημα πήραν πρωτοβουλίες για την οργάνωση της πάλης του λαού και της νεολαίας της περιοχής ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.
Με αυτή την αγωνιστική πρωτοβουλία απηύθυναν πλατύ κάλεσμα στο λαό και τη νεολαία της περιοχής να συμμετάσχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο στις 14 Μάρτη και ώρα 18:00 στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου. Το κάλεσμα αγώνα έχει σύνθημα «Όταν βρέχει πνιγόμαστε .... Όταν δεν βρέχει μας πνίγει η φτώχεια η αδικία και  υποβάθμιση». Στην διάρκεια της κινητοποίησης στο Δημαρχείο, εκ μέρους των σωματείων και των φορέων της περιοχής μίλησε ο Χάρης Κωστόπουλος.
Στα πλαίσια της κινητοποίησης ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ μοιράστηκε και η ανακοίνωση - κάλεσμα για το συλλαλητήριο στις 14 Μάρτη. Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν, «Φτώχεια, ναρκωτικά και ανεργία, ίδιος είναι ο ένοχος, ίδια η αιτία». Και «Τέρμα πια στους εκβιασμούς, εμπόδισε λαέ τους πλειστηριασμούς».

P
1 / 2

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια