Η ΦΥΛΗ «ΠΕΤΑΕΙ» ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
                                                                  


Πέμπτη 29-3-2018

Με μια πρωτότυπη και άκρως αποτελεσματική προωθητική ενέργεια, ο Δήμος Φυλής συμπεριλαμβάνεται από την περασμένη Τρίτη και για  δύο εβδομάδες στο πρόγραμμα προβολής ελληνικών προορισμών που οργανώνει στο αεροδρόμιο της Βενετίας η ιταλική αεροπορική εταιρία VOLOTEA σε συνεργασία με την MTC GROUP.

Συγκεκριμένα, αεροσυνοδοί της αεροπορικής εταιρίας διανέμουν στους επιβάτες από ειδικό stand ένα καλαίσθητο έντυπο που προτείνει λιγότερο γνωστούς προορισμούς στους οποίους γίνεται η σύσταση να επισκεφτούν από την Αθήνα όπου η εταιρία πραγματοποιεί τακτικά δρομολόγια. Προτείνονται δύο χερσαίοι προορισμοί (Φυλή και Κόρινθος) και τέσσερεις νησιωτικοί (Άνδρος, Αστυπάλαια, Μήλος και Σέριφος), κάθε ένας από τους οποίους έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει στον επισκέπτη.
Με την εντυπωσιακή αυτή δράση, η Φυλή, εγκαινιάζει την παρουσία της στις διεθνείς αγορές , μετά και την επιτυχημένη συμμετοχή της τον περασμένο Δεκέμβριο στην έκθεση “Greek Tourism Expo” στον εκθεσιακό χώρο του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».
Στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου έχουν ενταχθεί και μια σειρά από άλλες ενέργειες που αναμένεται να συμβάλουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας  της περιοχής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια