Δημοτικό συμβούλιο αστραπή είχαμε την Παρασκευή



    Δημοτικό συμβούλιο αστραπή θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τη συνεδρίαση τη Παρασκευής 16 Μαρτίου. Η απουσία της αντιπολίτευσης αλλά και η καθυστέρηση ορισμένων της διοίκησης κόντεψαν να τινάξουν τη συνεδρίαση στον αέρα. Η σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου ήταν για τις εφτά και μισή αλλά μέχρι λίγο πριν τις οκτώ  ήταν αδύνατον να ξεκινήσει αφού δεν είχαν συγκεντρωθεί οι απαιτούμενοι σύμβουλοι. Αφού πέρασε και το "ακαδημαϊκό τέταρτο" (σχεδόν μισάωρο)  βρέθηκαν οι σύμβουλοι για να μπορέσει να ξεκινήσει. Από την μία η κούραση της εβδομάδας που μάλλον καθυστέρησε ορισμένους και από την άλλη η έναρξη του συνεδρίου του "ρόδου" (Κίνημα παρΑλλαγής) που σίγουρα απασχόλησε κάποιους από τους απόντες.
    Ξεκινώντας η συνεδρίαση, με μισή και πλέον ώρα καθυστέρηση, η πρόεδρος Ζωή Αρβανιτάκη ξεκαθάρισε πως είναι η τελευταία φορά που δείχνει τέτοια ανοχή ενώ την επόμενη   που θα συμβεί θα  αναβάλει το δημοτικό συμβούλιο. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς ζήτησε από τα μέλη της παράταξης να βρίσκονται ένα λεπτό νωρίτερα πριν την έναρξης της συνεδρίασης  θυμίζοντας ταυτόχρονα στην Πρόεδρο του Δ.Σ. ότι σε οποιαδήποτε συνεδρίαση υπάρχει ολιγόωρη καθυστέρηση.
    Απαντώντας στις προ ημερησίας ερωτήσεις που τέθηκαν από το δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αβράμη ,  ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς  απάντησε :
  1. Για την  "ταμειακή τρύπα " του δήμου Φυλής την περίοδο 2011-2014 ,  η Οικονομική Επιτροπή όρισε ορκωτούς λογιστές και περιμένει το πόρισμα τους, ξεκαθαρίζοντας  πως αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει έρθει το θέμα στο Δ.Σ. 
  2. Για τα οκτώ οχήματα που έχει δωρίσει ο Δήμος Φυλής στην ΕΛ.ΑΣ. αυτά  είναι στη διάθεσή της για το πως θα τα διαχειριστεί υπηρεσιακά.  Από ότι είναι σε θέση να γνωρίζει  από ένα έχουν λάβει οι τρεις μονάδες ΟΠΚΕ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και από ένα τα δύο αστυνομικά τμήματα της περιοχής.
  Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με τα 19 θέματα που είχε και ολοκληρώθηκε μέσα στα επόμενα 45 λεπτά .   


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια