ΔΙΑΡΡΗΞΗ!!! ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…



ΔΙΑΡΡΗΞΗ!!!
ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

    Κυριακή βράδυ, 22.53 χτύπησε ο συναγερμός στο Κέντρο Εργασίας Αναπήρων. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως και ο Πρόεδρος Γ. Ρεθυμιωτάκης κατέφθασε στο Κέντρο να δουν τι συμβαίνει. Οι πόρτες άνοιξαν, ο γιος του Προέδρου και οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο Κέντρο, είδαν ότι είχε γίνει διάρρηξη αλλά δεν είχαν αφαιρεθεί αντικείμενα ούτε είχαν γίνει βανδαλισμοί. Το Κέντρο έκλεισε και όλα ήταν εντάξει. Στις 01.34 ο συναγερμός ξαναχτύπησε πάλι και η εταιρεία μας ειδοποίησε ότι κάτι συμβαίνει και κάτι κινείται εντός του Κέντρου σε διάφορες ζώνες. Λόγω της έρευνας που έγινε νωρίτερα και το παράθυρο ήταν σπασμένο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία αλλά και λόγω αναπηρίας του Προέδρου, η εταιρεία φύλαξης ειδοποίησε την αστυνομία. Στις 01.36, δηλαδή δύο λεπτά μετά, η εταιρεία ειδοποίησε ξανά και τον Πρόεδρο και την αστυνομία. 
  Όλα αυτά έγιναν Κυριακή βράδυ, από τις 22.53 μέχρι τις 01.36. Δηλαδή, ο διαρρήκτης βρισκόταν εντός του χώρου όλο αυτό το διάστημα περιμένοντας να ηρεμήσουν τα πράγματα για να φύγει. Αυτό φαίνεται από τα αντικείμενα που έλειπαν από το Κέντρο Εργασίας Αναπήρων αλλά και από τους βανδαλισμούς που προκάλεσε ο διαρρήκτης ή οι διαρρήκτες όταν έφυγε και εμείς είδαμε Δευτέρα πρωί. 
Οι απώλειες που είχαμε είναι: 
Τρεις Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, 
καταστροφή της βιτρίνας και το παράθυρο της έκθεσης, 
παραβίαση σε εσωτερικές πόρτες και 
βανδαλισμοί στα αρχεία και στους φακέλους του Συλλόγου. 
   Είναι ντροπή γιατί, δίπλα από το Κέντρο Αναπήρων βρίσκεται το κτίριο που παραχώρησε ο Δήμος Φυλής στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και οι περιπολίες στη περιοχή έχουν πολλαπλασιαστεί και για αρκετό διάστημα είχαμε ησυχάσει νομίζοντας ότι είμαστε ασφαλείς. Θα είναι ευχής έργον τουλάχιστον, οι κλεπταποδόχοι που θα αγοράσουν τους Η/Υ μας, να μας δώσουν τα αρχεία γιατί είναι εργασίες ετών, απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του Φορέα μας. Επίσης, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι η διάρρηξη έγινε από άνθρωπο ή ανθρώπους που έχουν γνώσεις από σίδερα ή αλουμίνια, γιατί θα έμπαιναν στο χώρο με εντελώς διαφορετικό τρόπο. 
Γ. Ρεθυμιωτάκης
Πρόεδρος Κ.Ε.Α.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δηλαδή , ευτυχώς που εχουμε την υποδιευθυνση ασφαλειας στην περιοχή μας και επιπλεον διπλα στο κέντρο των ΑΜΕΑ. Για σκεφτειτε , το Κεντρο των ΑΜΕΑ να ηταν κοντα στο Αμαξοστασιο .....μεχρι να πάει και να ξαναπάει η αστυνομία , εβρισκαν μόνο τους τοιχους.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή